_BaLıM_ Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2010 #1 2010 yazında tropik desenler Melişlerim 2010 ilkbahar yaz kreasyonlarında gözümüze çarpan detaylardan biride tropik desenler oldu.Özellikle Alexander McQeen Prenda,Maison Martin Margela Ve Marc Jasobs koleksiyonlarında egzotik tasarımlara fazlasıyla yer vermiş.😀 işte melişlerim buyurun umuarım beğenirsiniz😀
Melişlerim 2010 ilkbahar yaz kreasyonlarında gözümüze çarpan detaylardan biride tropik desenler oldu.Özellikle Alexander McQeen Prenda,Maison Martin Margela Ve Marc Jasobs koleksiyonlarında egzotik tasarımlara fazlasıyla yer vermiş.😀 işte melişlerim buyurun umuarım beğenirsiniz😀
Dişeps Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2010 #2 süperler... [ [/QUOTE]Balım bunlar çok hoşya vallahi bayıldım kıyafetlere çantayla ayakkabıda süper.eline sağlık meleğim.
süperler... [ [/QUOTE]Balım bunlar çok hoşya vallahi bayıldım kıyafetlere çantayla ayakkabıda süper.eline sağlık meleğim.
ilkimsu Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2010 #8 müthişler ya cok hosuma gittiler 🙂))) almak istiyorum gördükceee