yılbaşı mesajları yilbasi mesajlari yeni yıl mesajları yılbaşı mesajı yeni yıl mesajı
Yeni yılda sevdiklerinize yollayabileceğiniz çok özel ve birbirinden anlamlı mesajlar burda🙂Buyrunuz mesaj çılgınları.Yeni yıldada parmaklarınız çalışsın boş durmayın😀
♥ Her yeniyıl bir başka güzel.. 2010 yeniyıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeniyıl ınız kutlu olsun
♥ Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım.. Nice yıllar, mutlu yıllar..
♥ Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa gücümüz tüm zamanları zorlar. Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gücüne inanalım. Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle..
♥ Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını… Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç… Yeni yılınız kutlu olsun…
♥ İdeal denen şey bir yıldıza benzer, ona hiçbir zaman ulaşamayız ama, tıpkı denizcilere olduğu gibi bize de yolumuzu gösteren odur. Yeni yılda tüm ideallerine kavuşman dileğiyle mutlu yıllar..
♥ Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle.. İyi yıllar!
♥ İşte sonunda buldum. Neyi mi? Sana gönderebileceğim dostluğumuzun, yeni yılda da devam edeceğini anlatabilecek sıcacık bir yeni yıl mesajını; Mutlu yıllar.
♥ Ho ho ho! Mutlu yıllar! Yepyeni bir yıla sevgiyle, sevenlerinle, sevdiklerinle merhaba de? Noel Baban…
♥ Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2010 no’lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle.. MUTLU YILLAR…
♥ yeni yilin kellere saç,hastasına ilaç,züğürte para,sivacıya mala,işsize iş,dişsize diş,olmyana çocuk,üşüyene gocuk,colaya buz,yemeğe tuz,nazar değmişe hoca,evde kalmışa koca,dirdirciya akıl,onu çekene sabır,vermesini diler mutlu yıllar dileriz