KeLeBeK's Daimi Üye Üye 13 Aralık 2010 #11 aYYa-MoDa' Alıntı: ay kelebeğem hepside çok güzeller yaa bende daralırım kat kat giyemem bunlardan bi kaçını alıver bana olarmııı😀 emeğine sağlık cnm sen örebiliyonmu bu arada bunlardan örsene bana cnm aa yani..😀:örgü: Genişletmek için tıkla ... sen iste tatlım hepsini alim sana😀,tabikide çok güzel örgü örerim ben hangisinden istiyorsan hemen yapiverim canım:örgü::örgü:
aYYa-MoDa' Alıntı: ay kelebeğem hepside çok güzeller yaa bende daralırım kat kat giyemem bunlardan bi kaçını alıver bana olarmııı😀 emeğine sağlık cnm sen örebiliyonmu bu arada bunlardan örsene bana cnm aa yani..😀:örgü: Genişletmek için tıkla ... sen iste tatlım hepsini alim sana😀,tabikide çok güzel örgü örerim ben hangisinden istiyorsan hemen yapiverim canım:örgü::örgü:
A aYYa-MoDa Forum Okuru 13 Aralık 2010 #12 ay hepsi birbirinde güzel seçemedim sen bana yakışacağını düşündüğün bi tanesini örüver cnm 38 bdn :örgü:
ay hepsi birbirinde güzel seçemedim sen bana yakışacağını düşündüğün bi tanesini örüver cnm 38 bdn :örgü:
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 13 Aralık 2010 #13 şu sarılı olandan yapim o zaman ben onu çok beğendim sanada güzel yakışır kuzum
A aYYa-MoDa Forum Okuru 13 Aralık 2010 #14 evet evet sarısını istiyorum aynısının tıpkısını istiyorum 😀
A aYYa-MoDa Forum Okuru 13 Aralık 2010 #16 wallahamı bak ciddiye alıyom hee ona göre isterim bak adresimi atarım sana pm ..yollarsın adanadan...😀
wallahamı bak ciddiye alıyom hee ona göre isterim bak adresimi atarım sana pm ..yollarsın adanadan...😀
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 13 Aralık 2010 #17 canım benim ya birgün yapacam söz ama ne zaman bilemem tamam