Ariza Yeni Üye Üye 21 Şubat 2011 #1 2011 Ilkbahar kombileri Disarida hala bir bahar havasi olmasada simdiden tüm Magzalarda Bahar/Yaz koleksyonu yerlerini aldi. Iste sizlere bu yilki modanin bahar koleksyonundan kombiler.
Disarida hala bir bahar havasi olmasada simdiden tüm Magzalarda Bahar/Yaz koleksyonu yerlerini aldi. Iste sizlere bu yilki modanin bahar koleksyonundan kombiler.
Cennet-ul Meva Daimi Üye Üye 21 Şubat 2011 #2 Hmm güzelleri var aralarinda =) Paylasim icin tesekkürler cnm.
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 21 Şubat 2011 #3 çok güzel uyum sağlamış bunlar eminimki banada çok yakışıremeğine sağlık canım🙂
RefRa Daimi Üye Üye 21 Şubat 2011 #4 Ayy çok güzeller.... Bana ne yaa bende istiyorum bunlardan Paylaşıp güzümüzü gönlümüzü açtığın için tşk
Ayy çok güzeller.... Bana ne yaa bende istiyorum bunlardan Paylaşıp güzümüzü gönlümüzü açtığın için tşk
Ariza Yeni Üye Üye 22 Şubat 2011 #8 $ul€' Alıntı: ben bundan ayrılmam Genişletmek için tıkla ... Malesef tatlim tüm tasarimlarimiz bi defa yapiliyor senden önce Kelebegim kapti onu 😛 sana baska birseyler ayarlayalim Dipnot : Daha güzelleri senin olsun canim...
$ul€' Alıntı: ben bundan ayrılmam Genişletmek için tıkla ... Malesef tatlim tüm tasarimlarimiz bi defa yapiliyor senden önce Kelebegim kapti onu 😛 sana baska birseyler ayarlayalim Dipnot : Daha güzelleri senin olsun canim...
Ariza Yeni Üye Üye 23 Şubat 2011 #10 *Gizemli Kıs*' Alıntı: Bunlar benim olmalı 🙂 Genişletmek için tıkla ... Güle güle giy canim 😀 sana feda olsun
*Gizemli Kıs*' Alıntı: Bunlar benim olmalı 🙂 Genişletmek için tıkla ... Güle güle giy canim 😀 sana feda olsun