ي يeKe®îм Forum Okuru 19 Ocak 2011 #1 2011 Kısa Çizme Modası kısa çizmeler kısa çizme çizmeler 2011 2011 kış modasına uygun bot modelleri sizler için geliyor hanımlar.Hepsi birbirinde şık ve güzel olan bu modeller kış aylarınızın vazgeçilmezleri arasında yerini alacak.Kısa bot sevenler ,bu modellere bir göz atmalısınız. Moderatör tarafında düzenlendi: 26 Ocak 2011
kısa çizmeler kısa çizme çizmeler 2011 2011 kış modasına uygun bot modelleri sizler için geliyor hanımlar.Hepsi birbirinde şık ve güzel olan bu modeller kış aylarınızın vazgeçilmezleri arasında yerini alacak.Kısa bot sevenler ,bu modellere bir göz atmalısınız.
ي يeKe®îм Forum Okuru 19 Ocak 2011 #5 Benim var bu sene aldım hem kısa hem uzun oluyor. Epey topuklu bayılıyorum bende
ASİMELEK Daimi Üye Üye 19 Ocak 2011 #6 bende uzun çizme seviyorummmm ama kısada almak istiyorummmmm çok şık duruyo etek altında falan.
CeReN87 Yeni Üye Üye 19 Ocak 2011 #8 hıı bende uzun sevıom cızme ama aklımda bunlarda kalmıo degıl hanı😀 bı suru uzun var bıde kısa alam bare🙂)))
hıı bende uzun sevıom cızme ama aklımda bunlarda kalmıo degıl hanı😀 bı suru uzun var bıde kısa alam bare🙂)))