zuzumm_ Daimi Üye Üye 19 Ocak 2011 #1 2011 şemsiye koleksiyonu şemsiye şemsiye süsleme kış aylarında rengarenk ve birbirinden şık şemsiyelerle hem kıyafetinize uyum sağlayabilir hemde göz alabilirisiniz meleklerim..
şemsiye şemsiye süsleme kış aylarında rengarenk ve birbirinden şık şemsiyelerle hem kıyafetinize uyum sağlayabilir hemde göz alabilirisiniz meleklerim..
$ul€ Yeni Üye Üye 20 Ocak 2011 #3 Çok güzellermiş kız.. ben bu kadar güzel şemsiyeyi yağmur altında bırakamam 😀
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 23 Şubat 2011 #9 şemsiyelerle ilgili konu olduğu için bende beğendiklerimi buraya ekleyeceğim .Bu şemsiye merakım sanırım kaç gündür süren yağmurdan olmalı Son düzenleme: 23 Şubat 2011
şemsiyelerle ilgili konu olduğu için bende beğendiklerimi buraya ekleyeceğim .Bu şemsiye merakım sanırım kaç gündür süren yağmurdan olmalı
ASİMELEK Daimi Üye Üye 23 Şubat 2011 #10 bende beğendim bunları ayyyyy çok şekerler ama bende kullanmaya kıyamamm heralde çok güzellermiş ve çok değişik ayyyyy
bende beğendim bunları ayyyyy çok şekerler ama bende kullanmaya kıyamamm heralde çok güzellermiş ve çok değişik ayyyyy