ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 1 Temmuz 2011 #1 2011 Sezon Bayan Çanta Modelleri bayan çanta modelleri 2011 2011 sezon, bayan, çanta, modelleri, hangi renkleri var, nerede satılır, hangi markadır, hakkında bilgiyi buradan alabilirsiniz DMR marka çanta modelelrini sizlerle paylaşıyorum. Hem kalite hem güzellik bir arada🙂
bayan çanta modelleri 2011 2011 sezon, bayan, çanta, modelleri, hangi renkleri var, nerede satılır, hangi markadır, hakkında bilgiyi buradan alabilirsiniz DMR marka çanta modelelrini sizlerle paylaşıyorum. Hem kalite hem güzellik bir arada🙂
EnCey Daimi Üye Üye 1 Temmuz 2011 #2 Çanta çanta benim tutkumda bu insan her alışverişe çıktığında alıp durur mu
RefRa Daimi Üye Üye 3 Temmuz 2011 #3 Ayy önceden hiç sevmezdim çanta sonra bi takıntı oldu bende bilemezsiniz caddeye her çıktığımda gözlerimi alamıyorum
Ayy önceden hiç sevmezdim çanta sonra bi takıntı oldu bende bilemezsiniz caddeye her çıktığımda gözlerimi alamıyorum
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 3 Temmuz 2011 #4 Çanta çanta çanta.. eskiden sevmezdim ama artık cok seviyorum çanta taşımayı veeee 😉)))) deli gibi çanta alıyorum
Çanta çanta çanta.. eskiden sevmezdim ama artık cok seviyorum çanta taşımayı veeee 😉)))) deli gibi çanta alıyorum
EnCey Daimi Üye Üye 3 Temmuz 2011 #6 ßeLeN' Alıntı: Nedir biz bayanlarda ki bu çanta tutkusu .. Genişletmek için tıkla ... Ah bi bilsek
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Temmuz 2011 #7 Her çarşı alışverişinde çanta alıyorum çanta tutkusu var bende😀 bunu çok beğendimm