2011 Yılı Aslan Burcu Yorumu

PaSikA

Yeni Üye
Üye
2011 Yılı Aslan Burcu Yorumu
aslan burcu yorumu 2011 yılı aslan burcu 2011 yili
Yepyeni umutlarla gireceğimi 2011 yılında Aslan burcunda ne gibi değişiklikler var...Bakalım 2011 yılında biz Aslan burcu meleklerini neler bekliyor:tik:

aslan-burcu-7785.jpg


Bu yıl yılın en şanslı burcu sizsiniz Sevgili Aslan, burcunuza giren Uranüs size iş, aşk ve sağlık alanında mucizeler vaadediyor. Evrenin size sunduğu bu fırsatlarla dolu bir yıllık zamanı en iyi şekilde değerlendirin, çünkü bu durum bir daha 5 yıl sonra karşınıza çıkacak. Aşk da ummadığınız sürprizler ve kaçınılmaz değişiklikler yaşayabilirsiniz; özellikle Haziran ve Temmuz aylarında tutku dolu görünüyor.

Aslan Burcu, duygusallığın ve cesaretin burcudur. Çok duygusal ve değişken bir yapıya sahip olan Aslan karakteri, hızla değişen duygularımızı sembolize eder.

Aslan karakteri son derece merhametli ve empati sahibi bir yapıdadır. Kuvvetli sezgileriyle kelimelere dökülemeyecek manaları hisseden Aslan karakteri, hayatı bu şekilsiz ve sessiz kelimelerle çözümler. Bilinç yapısı açısından bir Aslan, akli kavramlardan ziyade sembolleri ve benzetmeleri kavramaya yatkındır. Bu bilinç, kainattaki çokluk ve nesnelliği çözümleyip birleştirir, soyut manalara eşittir.

2011 yılı siz Aslanlar için kendinizi en değerli ve etkileyici bulduğunuz ve hayata yaklaşım tarzı olarak mutlu ve huzurlu hissetmek isteğinizin alanın evlilik, ciddi ilişkiler, iş ortaklığı konularında olacağını görmekteyiz. Bu yıl içinde birçoklarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz. Karşınıza çıkabilecek, olgun, nasıl davranması gerektiğini bilen, iş hayatında belirli bir yer edinmiş, kendi içinde bazı sıkılganlıkları olabilir fakat cömert paylaşımlı bir kişiyi işaret göstermekte. Bu kişi sayesinde kendinizi geliştirebilir, kendinize ve hayata karşı daha güven içinde olmayı öğrenebilirsiniz.

Mars gezegeninin ders vererek disiplin altına aldıran etkisi ise yakın çevrenizle olan ilişkileriniz, gündelik iş hayatınızda çevrenizdeki kişilerle iletişim açısından dikkatli olmanız gereken bir dönemi göstermekte. Kardeş ilişkileriniz ve hizmet duygunuzun ön plana geldiği bir yıl olarak, planlı ve programlı şekilde hareket etmeye özen göstermeli, iletişim açısından güçlü kontaklar kurabilmeli ve sağlık konularında dikkatli olmaya çalışmalısınız. Ne aşırı detaylar içinde dağılmalı ne de rahat davranarak fırsatları kaçırmalısınız.


Neptün gezegeni ise tüm yıl boyunca uzak yolculuklar, yabancı ülkelerle alakalı faaliyetleriniz, yaşam hakkındaki görüşleriniz, hayata bakış açınız ve gönül ilişkileriniz ve eğitim hayatınızla alakalı konularda sizi yenilenmeniz ve özgür kararlar alabilmeniz adına teşvik etmeye 2008 yılından beri devam etmektedir. Genelde etkisi hızlı ve çarpıcı olan bu gezegenin enerjilerinden yararlanmak için kendi bireyselliğinize sahip çıkmalı ve kendinizi geliştirmeye devam etmelisiniz.

Maddi paylaşımlarınız açısından ve kendi kazanımınız dışında elde ettiğiniz veya etmeyi düşündüğünüz konularda aldanmalardan, aldatılmalardan, düşünmeden taşınmadan yapılan yatırımlardan ve paranızı dikkatsiz harcamalardan uzak durmaya çalışmanız yerinde olacaktır.


Jüpiter gezegeni enerjisi nedeniyle kişiye pembe tablolar sunabilir. O nedenle attığınız adımlara dikkat etmelisiniz. Gücünüzü aşan kararlar vermemeyi ve hukuksal açıdan haklarınızı korumaya özen gösteriniz. Özellikle eş kaynaklı gelirler konusunda hayal kırıklığı yaşamamak için ne durumda olursanız olun öncelikle kendi güvenliğinizi düşünmeye çalışınız.

Aşk ve İlişkiler
06 Ocak- 18 Şubat arası dönemde ciddi ilişkiniz, evliliğiniz ve iş ortaklığınızla alakalı konularda karşılıklı olarak saygı,sevgi birliği içinde hareket etmeye özen göstermelisiniz.

Partnerinizin size karşı oldukça sıkıntılı, engelli ve disipline edici tavırlarıyla karşılaşabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar ise ciddi, sevgisini belli etmekten pek hoşlanmayan bir kişiyle tanışma fırsatı bulabilirler.

09 Mart- 23 Nisan duygularınız gayet hassas ve son derece güçlü ilişkiler yaşamınızı sağlayan olumlu bir süreç. Yabancı ülke ağırlıklı her türlü girişim konusunda destekleyici olabilir.

04 Haziran- 21 Temmuz karşı cins üzerinde etkili ve çekiciliğinizin arttığı bir süreç.

02 Eylül- 27 Ekim tarihleri aşkta şans ve tutkulu beraberlikler açısından olumlu.

16 Ekim- 24 Kasım arası aşk, flört ilişkinizle ilgili konularda tutkulu davranışlar içinde olabilir, yaşadığınız ilişkinizi aşırı derecede sahiplenebilir, kıskanç ve kontrol kurmaya kalkan bir kişi izlenimi yaratabilirsiniz. Gizli saklı ilişkiler gündeme gelebilir. Sezgilerinizin gücü karşınıza çıkacak kişi veya yaşadığınız ilişkiyle alakalı konularda size yardımcı olabilir.

01 Kasım- 29 Kasım arası ise ciddi ilişki ve evliliğinizle ilgili konularda partnerinizle aranızdaki görüş farklılıklarını düzene koymanız açısından etkili gözükmekte.

Olumlu İlişkiler : Oğlak, Terazi, Kova
Zorlu İlişkiler : Yengeç, Balık, Başak


İş ve Kariyer
05 Nisan- 25 Nisan arası otoritelerle olan ilişkilerinizde dikkatli olmanız gerekmekte. Aşırı hassasiyet içinde alınganlıklar göstermeden görevlerinizi yapmaya çalışmalı, ani kararlar vermekten uzak durmalısınız.


01 Mart- 28 Mayıs tarihleri arası dış ortamlarda kendinizi ifade etme açısından ve girişimlerinizde cesur olmanız durumunda aktif bir dönem olarak gözükmekte.

07 Temmuz- 17 Ağustos yakın çevrenizle güçlü ilişkiler ve iş hayatınızla ilgili girişimlerde bulunmak adına etkili. Hizmet etme duygunuz güçlü ve birebir ilişkileriniz açısından daha detaylı hareket etmek ihtiyacı doğurabilir.

08 Kasım- 17 Aralık döneminde gündelik iş hayatınızla ilgili konularda yoğun bir tempo içinde olabilirsiniz. Yabancılarla kurulan kontaklar ve yolculuklar yoluyla iş deneyimleri elde etme, eğitim hayatınızla ilgili staj programı gibi konular gündeme gelebilir.

Parasal Konular
06 Şubat- 10 Mart dostluklar, organize işler, ortaklıklar yoluyla beklenmeyen paralar gündeme gelebilir. İlişkilerinizde temel aldığınız duygu parasal kaynaklar açısından daha özgür ilişkiler kurarak rahatlamak ve yine ileriye dönük hedeflerinizi gerçekleştirmenize destek insanlarla temasa geçmek olabilir.


09 Mayıs- 15 Temmuz maddi kazanımlarınızla alakalı konularda daha girişken ve kendinizi ifade etmeniz açısından olumlu bir dönem olarak gözükmekte.

11 Temmuz- 24 Ağustos parasal girişimler açısından etkili bir dönem. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade edebilir, maddi kazanımlarınızı çoğaltmanızı sağlayan ilişkiler kurabilirsiniz.


Sağlık
14 Mayıs- 25 Temmuz döneminde aşırı yoğunluğun getirdiği yorgunluklar, ateşli hastalıklar, baş ağrıları ve fazla hereketliliğin neden olduğu fiziksel rahatsızlıklar görülebilir. Çabuk rahatsızlanma ve yine çabuk iyileşme dönemi olabilir.

09 Eylül- 22 Aralık tarihlerinde ise, aşırı beslenmenin getirdiği kilo alımları açısından dikkatli olunması gereken zamandır. Diyetinize özen göstermeli ve dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz.
 
Geri
Üst