ECE ÖĞRETMEN Eğitim ve Öğretim Editörü Üye 9 Haziran 2012 #551 supremem' Alıntı: ay canım benim çok sevindim inşallah ikiz olur . Doktorunun adı ne ? Genişletmek için tıkla ... Erbil Yağmur tatlım 🙂 sen kime gidiyosun?
supremem' Alıntı: ay canım benim çok sevindim inşallah ikiz olur . Doktorunun adı ne ? Genişletmek için tıkla ... Erbil Yağmur tatlım 🙂 sen kime gidiyosun?
C ceydakoc1 Yeni Üye Üye 9 Haziran 2012 #552 merhaba arkadaşlar aranıza yen, katıldım uamrım bekleyen herkez bebeğini eline alır sağlıkla
S supremem Yeni Üye Üye 10 Haziran 2012 #553 ECE ÖĞRETMEN' Alıntı: Erbil Yağmur tatlım 🙂 sen kime gidiyosun? [/QUOTE Burçak Erzik canım.. Nasıl gidiyor? Genişletmek için tıkla ...
ECE ÖĞRETMEN' Alıntı: Erbil Yağmur tatlım 🙂 sen kime gidiyosun? [/QUOTE Burçak Erzik canım.. Nasıl gidiyor? Genişletmek için tıkla ...
B bernasum Forum Okuru 10 Haziran 2012 #554 dün aşılamam oldu hamile arkadaşların dualarını bekliyorum.....
G GÜLROSE Yeni Üye Üye 10 Haziran 2012 #555 merhba ayın 1. de aşılamam oldu çarşamba günü test yaptıracam çok heycanlıyım ama hiç ümitli deilim ndense göğüslerim şiş kasıklarımda hafif ağrılar var yarın kendim test alıp denenemk istiyorum ama daha erken sanırım😱lmadı:
merhba ayın 1. de aşılamam oldu çarşamba günü test yaptıracam çok heycanlıyım ama hiç ümitli deilim ndense göğüslerim şiş kasıklarımda hafif ağrılar var yarın kendim test alıp denenemk istiyorum ama daha erken sanırım😱lmadı:
B bernasum Forum Okuru 11 Haziran 2012 #556 kızlar nerdesiniz yalnızmıyım burda lütfen bişiyler söyleyin pcos olupta ilk aşılaması tutan varmı aranızda
kızlar nerdesiniz yalnızmıyım burda lütfen bişiyler söyleyin pcos olupta ilk aşılaması tutan varmı aranızda
S supremem Yeni Üye Üye 12 Haziran 2012 #558 merhaba canlarım seçoşum bugün doktora gittim perşembe günü aşılama yapılacak çok heyecanlıyım...
gülme Aktif Üye Üye 12 Haziran 2012 #559 iyi aksamlaaar melekleerr kızlaar bana dua edın noluur şu yumurtalar gelısıp büyüsün yaaa
C cemos. Yeni Üye Üye 14 Haziran 2012 #560 gulme' Alıntı: iyi aksamlaaar melekleerr kızlaar bana dua edın noluur şu yumurtalar gelısıp büyüsün yaaa Genişletmek için tıkla ... Canım inş. yumoşların büyür hepimize dua ediyorum
gulme' Alıntı: iyi aksamlaaar melekleerr kızlaar bana dua edın noluur şu yumurtalar gelısıp büyüsün yaaa Genişletmek için tıkla ... Canım inş. yumoşların büyür hepimize dua ediyorum