Günaydın canlar,olmadı maalesef zamanı var demekki inşallah sizlerin yüzü güler. üzülmemeye ayakta durmaya çalışıyorum ama bazen dizlerim tutmaz oluyo düşüyorum elimde olmuyo.bilmem ki ne haldeyim herşeye ağlayan ben bu kez hiç ağlayamadıdm nedir ne koysam adını bilmiyorum boşlukta gibiyim sadece yaradana sığınıyorum.
Günaydın canlar,olmadı maalesef zamanı var demekki inşallah sizlerin yüzü güler. üzülmemeye ayakta durmaya çalışıyorum ama bazen dizlerim tutmaz oluyo düşüyorum elimde olmuyo.bilmem ki ne haldeyim herşeye ağlayan ben bu kez hiç ağlayamadıdm nedir ne koysam adını bilmiyorum boşlukta gibiyim sadece yaradana sığınıyorum.
aşılama şansı baya düşük hepimizin bildiği üzere,yalnız benim şansım yok denecek kadar azdı fakat genede denemek istedik ilk kez denedik olmadı.devamı ne şekilde gelir bilmiyorum fakat bi yol çizip o yolda ilerleyeceğimizi söyledi doktorum.HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH.inşallah senin hamilelik haberini alırız en kısa zamanda da yüzümüz biraz olsun güler cnm
aşılama şansı baya düşük hepimizin bildiği üzere,yalnız benim şansım yok denecek kadar azdı fakat genede denemek istedik ilk kez denedik olmadı.devamı ne şekilde gelir bilmiyorum fakat bi yol çizip o yolda ilerleyeceğimizi söyledi doktorum.HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH.inşallah senin hamilelik haberini alırız en kısa zamanda da yüzümüz biraz olsun güler cnm
aşılama şansı %5 ile %20 arasında doktoruma sordum daha düşük demişti🙁canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki aynı şeyleri bende yaşadım.kendini hiç üzme herşey olacağına varıyo üzüldüğünle kalıyosun vakti geldiyse olur gelmediyse o vakte kadar sabretmeliyiz ALLAH hayırlısını versin hep hayırlısını dile cnm aşılamaya ümit bağlama ama olmayacağını da düşünme bu normal yolla gebe kalmak gibi bişy her zaman ki geçirdiğin günler gibi sıradan geçsin birşeylerle oyalan dikkatini başka yere ver ben o kadar bunalmıştım ki 15 gün boyunca ağladım boğuldum ama noldu şimdi hiç bişy her şey aynı ağlasam da zırlasam da değişen bişy yok olan bana oldu kalbim sıkışıyo şu ara eşşek sıpası gelemedi bi türlü öldürecek bizi🙂
Kızlarrrrrrr nasılsınızzzzzzz? çoookkkk özledim siziiiii...
Uzun zamandır aklımdasınızzz. bakıyorumda bizim kızlar yok kaybolmayın lütfennn.
Yeni arkadaşlar hoşgelmişler sefalar getirmişler.
Benim düşün tehlikem var 🙁(( kanamam oldu. o yüzden doktorum istirahat verdi.
Tüm gün yattığım için giremiyorum foruma. Bu gün itibariyle 7 hafta 4 günlük olduk 🙂))
darısı tüm dostlarımın başına.
Kızlar umudunuzu kaybetmeyin ben 2. aşılamayla hamile kaldım lütfen moralleri bozmayın. sevgiler...
Kızlarrrrrrr nasılsınızzzzzzz? çoookkkk özledim siziiiii...
Uzun zamandır aklımdasınızzz. bakıyorumda bizim kızlar yok kaybolmayın lütfennn.
Yeni arkadaşlar hoşgelmişler sefalar getirmişler.
Benim düşün tehlikem var 🙁(( kanamam oldu. o yüzden doktorum istirahat verdi.
Tüm gün yattığım için giremiyorum foruma. Bu gün itibariyle 7 hafta 4 günlük olduk 🙂))
darısı tüm dostlarımın başına.
Kızlar umudunuzu kaybetmeyin ben 2. aşılamayla hamile kaldım lütfen moralleri bozmayın. sevgiler...
hoşbulduk canım ilk önce gözünaydın dileklerimi söyleyim sonrada geçmiş olsun dileklerimi rabbim tamamına erdirsin kucağına almak nasip etsin darısı başımıza bizim için bol bol dua et kendine ve bebişinede dikkat et sevgiler...
Slm kızlarrr ben bir ay aranızda yokum tatile gidiyorum kendinize iyi bakın döndüğümde inş hepiniz hamile kalırsınız allaha emanet olun hepinizi öpüyorum🙂