merhaba herkesin kandili mübarek olsun. her nekadar sizinle aynı kaderi paylaşıp yazdıklarınızı takip ediyorsamda siteye yeni kayıt olabildim. 3 yıllık evliyim Rabbim banada bi bebek vermedi. Çalıştığım için şimdiye kadar çok kafama takmıyordum ama artık etrafımda bir hamile duysam çok etkileniyor ve eksiklik hissediyorum. aşılama yaptırmaya karar verdik eşimle ve bgün iğne tedavisine başlıyorum. menekşe mor; ece öğremen ve gökçe mıx baştan beri yazdıklarınızı okuyorum. bana umut oluyorsunuz Allahım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah 🙂
hayırlı kandıller melekleeer.benım bugun asılamanın 8.günü pazartesı test yaptırcam asılama yaptıran arkadaslar ve gebe kalanlar belırtılerınız nelerdı yazarmısınız lütfeen benım sol kasığım çok kotü ağrıyo batıyo bacağıma vuruyo bazen bıde bazen üsüyorum bazende yanıyorum belım ve sırtımdada ağrı oluyo ınsallah hayırlı haberı alırım pazartesı günü bu mubarek gecede banada duanızda yer verırsenız çooook mutlu olurum canlarım hepınızı optümmmm
sağol aymesevcıım negatıf olursa haber verıbılırmıyım bılmıyorum yaa pozıtıfe hazırladımda kendımı negatıf sonuca hazırlamadııım hazırlayamıyoruum bıtürlü ınsallah yavrumun kardesı tutnmustur ınsallah Allah ım ısteyen herkese sağlıklı sıhhatlı evlatlar nasıp etsın kımsenın kucağını boş bırakmasın amııın optüm canımhadi bakalım hayırlısı olsun cnm inşallah güzel haberler verirsin pazartesi sonuçlarını bildir cnm bizlerede
merhaba herkesin kandili mübarek olsun. her nekadar sizinle aynı kaderi paylaşıp yazdıklarınızı takip ediyorsamda siteye yeni kayıt olabildim. 3 yıllık evliyim Rabbim banada bi bebek vermedi. Çalıştığım için şimdiye kadar çok kafama takmıyordum ama artık etrafımda bir hamile duysam çok etkileniyor ve eksiklik hissediyorum. aşılama yaptırmaya karar verdik eşimle ve bgün iğne tedavisine başlıyorum. menekşe mor; ece öğremen ve gökçe mıx baştan beri yazdıklarınızı okuyorum. bana umut oluyorsunuz Allahım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah 🙂
Suprememmm, canımmm..Siteye mutlu haber vermeye girdim ve birde ne göreyim..Sen de hamilesinnnn 🙂) Canımm çok çok tebrik ederim.Allah tamamına erdirir ve sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah.
Bende an itibariyle 5+2 haftalık hamileyim kızlarrr..:=)
Hem de onca uğraş ve çabadan sonra normal yolla oldu 🙂 Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın..Bu siteye ilk girdiğimde o kadar umutsuzdum ki şu ana inanamıyorum..Hepinize ayrı ayrı dua ediyorum canlar.İnşallah en kısa zamanda allah sizin de yüzünüzü güldürecek..Umudunuzu hiç kaybetmeyin..Asla pes etmeyin..
Bu süreç boyunca desteklerini esirgemeyen başta Secoş olmak üzere 🙂 herkese çok çok teşekkür ediyorumm.
Hepinizi çok seviyorum.
Sevgiyle kalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?