Merhaba canlarım çok güzel haberler vermek için kendimi çok umutlandırmıştım tuttu diye haykırmak isterdim ama olmadı.çok mutsuz çok çaresiz hissediyorum kendimi ne yapıcağımı bilmiyorum kısmet işte diyorum hep
Güzel Rabbim kimseyi bu şekilde terbiye etmesiz herkese nasip eder inşallah..
Sanmıyorum canım ya. Dr'una bi sor sen yinede. Benim ilk randevuma ben tek gittim. Doktor ultrasonla baktı yumurtalıklarıma , idarar torbası önemli cemoşun dediği gibi dolu gitmen gerekiyor. Sonra ilaca başlayacaksın 5 gün sonra çatlama iğnesi sonrada aşılama 🙂)))))
Benim yarın saat 10:00'da aşılama günüm belli olacak. Doktorum bakacak yumurtalar büyümüşmü diye, bhaber veririm sizeeee.OLSADA BİTSE ARTIK ÇOK HEYCANLIYIM...
Merhaba canlarým çok güzel haberler vermek için kendimi çok umutlandýrmýþtým tuttu diye haykýrmak isterdim ama olmadý.çok mutsuz çok çaresiz hissediyorum kendimi ne yapýcaðýmý bilmiyorum kýsmet iþte diyorum hep
Güzel Rabbim kimseyi bu þekilde terbiye etmesiz
herkese nasip eder inþallah..
Sanmıyorum canım ya. Dr'una bi sor sen yinede. Benim ilk randevuma ben tek gittim. Doktor ultrasonla baktı yumurtalıklarıma , idarar torbası önemli cemoşun dediği gibi dolu gitmen gerekiyor. Sonra ilaca başlayacaksın 5 gün sonra çatlama iğnesi sonrada aşılama 🙂)))))
Benim yarın saat 10:00'da aşılama günüm belli olacak. Doktorum bakacak yumurtalar büyümüşmü diye, bhaber veririm sizeeee.OLSADA BİTSE ARTIK ÇOK HEYCANLIYIM...
Evet geldimm 🙂 Yumurtalar 12 mm olmuş. Ctesi tekrar çağırdı Dr. Hanım! cumartesi yada pazar çatlatma iğnesi yapılacak.Büyük ihtimalle pazartesi yada salı aşılama olacakmış.
Canım benim! doktorum haftalık beni çağırmıştı. Şimdi 2 kez daha gidip bitiricem. Hastane bana çok yakın olduğu için ben sorun yapmıyorum gidiş gelişleri. Doktorumda o yüzden esnek davranıyor.