M meltem_elvin Yeni Üye Üye 22 Ağustos 2012 #751 tuqba alkan' Alıntı: canımm benım uzulme olacak ınsaallah senınde rabbım buyuk ben hamıleyım dun ıdrar yaptım sılık cıktı ıkıncı cızgı bende doktora gttm kan tahlılı yaptrdm hamılesın dedi Rabbim isteyen herkese versın ınsaallah Genişletmek için tıkla ... çok sevindim canım gözün aydın allah tamamına erdirsin.en azından aşılama ile olabildiğini gördük sen umut olacaksın bizler için inşşş.
tuqba alkan' Alıntı: canımm benım uzulme olacak ınsaallah senınde rabbım buyuk ben hamıleyım dun ıdrar yaptım sılık cıktı ıkıncı cızgı bende doktora gttm kan tahlılı yaptrdm hamılesın dedi Rabbim isteyen herkese versın ınsaallah Genişletmek için tıkla ... çok sevindim canım gözün aydın allah tamamına erdirsin.en azından aşılama ile olabildiğini gördük sen umut olacaksın bizler için inşşş.
T tuqba alkan Yeni Üye Üye 22 Ağustos 2012 #752 insaallahh canım yhaa rabbım sızede versn ıns ben umudumu kesmıstım aslında beklemıyodm cok farklı bsey yha
insaallahh canım yhaa rabbım sızede versn ıns ben umudumu kesmıstım aslında beklemıyodm cok farklı bsey yha
*LAVİNNYA* Daimi Üye Üye 22 Ağustos 2012 #753 canımmm benimmm hayırlı uğurlu olsunn yaaa çok sevindim hakkında hayırlısı allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başıma inş
canımmm benimmm hayırlı uğurlu olsunn yaaa çok sevindim hakkında hayırlısı allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başıma inş
T tuqba alkan Yeni Üye Üye 22 Ağustos 2012 #754 *lavinnya*' Alıntı: canımmm benimmm hayırlı uğurlu olsunn yaaa çok sevindim hakkında hayırlısı allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başıma inş Genişletmek için tıkla ... saol canım benım amin allah razı olsun rabbım sızınde yuzunuze gülsün ınsaallahh
*lavinnya*' Alıntı: canımmm benimmm hayırlı uğurlu olsunn yaaa çok sevindim hakkında hayırlısı allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başıma inş Genişletmek için tıkla ... saol canım benım amin allah razı olsun rabbım sızınde yuzunuze gülsün ınsaallahh
M mercan_2004 Yeni Üye Üye 22 Ağustos 2012 #755 arkadaşlar gonal f ve menagon ihitiyacım var tedavilerden elinde kalan varsa özelden bana ulaşabilirmi acaba
arkadaşlar gonal f ve menagon ihitiyacım var tedavilerden elinde kalan varsa özelden bana ulaşabilirmi acaba
T tuqba alkan Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2012 #757 *lavinnya*' Alıntı: kızlarrr bugün 6.gün bitti heyecanlardayımmm Genişletmek için tıkla ... canım beklemek daha zor ınan kı rabbım ıns senınde kucagını bos bırakmasın bu forumda kı herkesın🙂
*lavinnya*' Alıntı: kızlarrr bugün 6.gün bitti heyecanlardayımmm Genişletmek için tıkla ... canım beklemek daha zor ınan kı rabbım ıns senınde kucagını bos bırakmasın bu forumda kı herkesın🙂
*LAVİNNYA* Daimi Üye Üye 24 Ağustos 2012 #758 tuqba alkan' Alıntı: canım beklemek daha zor ınan kı rabbım ıns senınde kucagını bos bırakmasın bu forumda kı herkesın🙂 Genişletmek için tıkla ... İnş.hayatm allahım aratmasın
tuqba alkan' Alıntı: canım beklemek daha zor ınan kı rabbım ıns senınde kucagını bos bırakmasın bu forumda kı herkesın🙂 Genişletmek için tıkla ... İnş.hayatm allahım aratmasın
T tuqba alkan Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2012 #759 *lavinnya*' Alıntı: İnş.hayatm allahım aratmasın Genişletmek için tıkla ... insaallah canımmm
C cemos. Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2012 #760 tuqba alkan' Alıntı: kýzlarrr hamýleyýmm ben cok þükür rabbým olmayanlara versýn ýnsaallah soktayým suan valla esýmde bende Genişletmek için tıkla ... Canım tebrik ediyorum çok sevindim allah isteyen herkese nasip etsin.
tuqba alkan' Alıntı: kýzlarrr hamýleyýmm ben cok þükür rabbým olmayanlara versýn ýnsaallah soktayým suan valla esýmde bende Genişletmek için tıkla ... Canım tebrik ediyorum çok sevindim allah isteyen herkese nasip etsin.