B BAŞAK.ece Forum Okuru 13 Haziran 2013 #1 2014 ocak anneleri Benim bebeim ocağın 2.haftaları gibi olucak şimdi 10+1 haftalık hamileyim allahım nasip ederse doğumum ocak ayında olacak.Allahım herkese nasip etsin şimdiden dualarım sizinle 🙂
Benim bebeim ocağın 2.haftaları gibi olucak şimdi 10+1 haftalık hamileyim allahım nasip ederse doğumum ocak ayında olacak.Allahım herkese nasip etsin şimdiden dualarım sizinle 🙂
ayşegül&ramo Aktif Üye Üye 17 Haziran 2013 #3 inş bende ocak ayında kucağıma alacam meleğimi çok bekledim sonunda geldi çok şükür darısı tüm olmayanlara🙂
inş bende ocak ayında kucağıma alacam meleğimi çok bekledim sonunda geldi çok şükür darısı tüm olmayanlara🙂
B BAŞAK.ece Forum Okuru 17 Haziran 2013 #4 ayşegül&ramo' Alıntı: inş bende ocak ayında kucağıma alacam meleğimi çok bekledim sonunda geldi çok şükür darısı tüm olmayanlara🙂 Genişletmek için tıkla ... inşallah tüm isteyenler annelik duygusunu atsın 🙂
ayşegül&ramo' Alıntı: inş bende ocak ayında kucağıma alacam meleğimi çok bekledim sonunda geldi çok şükür darısı tüm olmayanlara🙂 Genişletmek için tıkla ... inşallah tüm isteyenler annelik duygusunu atsın 🙂
sibelkk Yeni Üye Üye 15 Eylül 2013 #7 bende şuan 24+1.ocak 14 bebişimin tahmini doğum tarihi 🙂 Son düzenleme: 25 Eylül 2013
E emel aslı Yeni Üye Üye 25 Temmuz 2014 #9 Gebelik süresi toplam kırk hafta yani iki yüz seksen (280) gündür. Aşama aşama gebelik haftalarını HAFTA HAFTA GEBELİK – HAMİLELİKTE GEBELİKTE 1. HAFTA yazısını okumanızı tavsiye ederim...
Gebelik süresi toplam kırk hafta yani iki yüz seksen (280) gündür. Aşama aşama gebelik haftalarını HAFTA HAFTA GEBELİK – HAMİLELİKTE GEBELİKTE 1. HAFTA yazısını okumanızı tavsiye ederim...