küçükmelek123 Üye Üye 1 Ağustos 2014 #1 2015 te bebek sahibi olmak isteyenler melekler hadi bakalım yeni yıla hazırlanalım...yeni melekler gelsin dünyaya...cennet koklayalım biz de...
melekler hadi bakalım yeni yıla hazırlanalım...yeni melekler gelsin dünyaya...cennet koklayalım biz de...
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 11 Ağustos 2014 #3 Aaaa 2015 superr olms bu ya bende anne olmak istiyorum ins 2015te kucagmiza alalim en azndan hamis kalalim hayirlisiyla.allahim isteyen hrkse nasip etsn insallh.
Aaaa 2015 superr olms bu ya bende anne olmak istiyorum ins 2015te kucagmiza alalim en azndan hamis kalalim hayirlisiyla.allahim isteyen hrkse nasip etsn insallh.
küçükmelek123 Üye Üye 30 Ağustos 2014 #4 amin hanımlar...inşallah birbirimize dua edelim...Müslümanın Müslümana ettiği dua daha makbul..
bebetoo Hamiş Melek 31 Ağustos 2014 #5 Rabbim tüm isteyenlere hayirli zaman hayirli evlatlar nasip etsinn.. Emanetlerimizi bize biran önce versin nasip etsin... (Amin amin aminnnnnnnnn)
Rabbim tüm isteyenlere hayirli zaman hayirli evlatlar nasip etsinn.. Emanetlerimizi bize biran önce versin nasip etsin... (Amin amin aminnnnnnnnn)
prenses 26 Yeni Üye Üye 2 Ekim 2014 #8 2015 de bir bebek sahibi olmak benimde en büyük hayalim, Rabbim boynu bükük bırakmasın inşallah...
M Mehtaptutuncu Forum Okuru 3 Ekim 2014 #9 Bende istiyorum şu an düşük yapıyorum evde.nasip böyleymişim isteyen herkese nasip etsin rabbim