Y yalnızkalp Yeni Üye Üye 26 Eylül 2010 #11 Mutluluklar dilerim.Gönlünüze göre seçin gelinliğinizi.Uf benim daha 1 sene var.
S siyahbeyaz Yeni Üye Üye 30 Eylül 2010 #12 Canım benim hayırlı olsun şimdiden,Allahım bir yastıkta kocatsın inşallah 🙂 İçinden nasıl geliyosa öyle bir gelinlik seç,bu düğünün gelini sensin unutma 😉 Bir ömür Mutluluklar 🙂
Canım benim hayırlı olsun şimdiden,Allahım bir yastıkta kocatsın inşallah 🙂 İçinden nasıl geliyosa öyle bir gelinlik seç,bu düğünün gelini sensin unutma 😉 Bir ömür Mutluluklar 🙂
ukalayazar Yeni Üye Üye 30 Eylül 2010 #13 düğün senin düğünün , o günün prensesi sensin , kimse seni modayla falan yargılayamaz, nasıl hayal ettiysen öyleee giyin...eminim yakışacaktır sana
düğün senin düğünün , o günün prensesi sensin , kimse seni modayla falan yargılayamaz, nasıl hayal ettiysen öyleee giyin...eminim yakışacaktır sana
katreee Yeni Üye Üye 30 Eylül 2010 #14 hayırlı olsun güzelim, arkadaşlara katılıyorum içinden geldiği gibi al gelinliğini. ayrıca hala çok rağbet görüyor o tarz 🙂
hayırlı olsun güzelim, arkadaşlara katılıyorum içinden geldiği gibi al gelinliğini. ayrıca hala çok rağbet görüyor o tarz 🙂