solenzara Yeni Üye Üye 21 Ağustos 2011 #1 3 Dilek olmaz ya, diyelim ki bir gün karşınıza bir peri çıktı ve 3 dileğinizi gerçekleştireceğini söyledi, ne dilerdiniz? Son düzenleme: 21 Ağustos 2011
olmaz ya, diyelim ki bir gün karşınıza bir peri çıktı ve 3 dileğinizi gerçekleştireceğini söyledi, ne dilerdiniz?
siyahinci50 Aktif Üye Üye 21 Ağustos 2011 #2 önce sağlık sonra mutluluk daha sonrada hayırlı evlatlar dilerdim🙂
RefRa Daimi Üye Üye 23 Ağustos 2011 #4 Ailemin sevgilimi kabullenmesini isterdim ilk olarak Onunla sonsuza dek mutlu olmayı isterdim Ve muhteşem bi anne olmak isterdim... Bunları dilerdim ama nerdeeeee 😀
Ailemin sevgilimi kabullenmesini isterdim ilk olarak Onunla sonsuza dek mutlu olmayı isterdim Ve muhteşem bi anne olmak isterdim... Bunları dilerdim ama nerdeeeee 😀
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 7 Kasım 2011 #5 sevmek sevilmek ve mutlu olmak 🙂 bunları dilerdimm.....
minikeller Yeni Üye Üye 1 Aralık 2011 #7 elimi her çantama atışımda milyon dolarlar çıksın isterdim.. birde allahım bana 2 evlat versin biri kız olsun sağlıklı sıhatli olsun digeride eşim her dediğimi yapsın 😀 😀 😀
elimi her çantama atışımda milyon dolarlar çıksın isterdim.. birde allahım bana 2 evlat versin biri kız olsun sağlıklı sıhatli olsun digeride eşim her dediğimi yapsın 😀 😀 😀