PaSikA Yeni Üye Üye 29 Ekim 2010 #1 3.Haftanın Röportaj Konuğu Kim Olsun? Kızlar ilk hafta Tavuk_kavurma ile röportaj yapıldı ikinci hafta sizlerin isteği ile Sadmin ile röportaj yaptık ve şimdi 3.hatfa konuğunu yine sizin seçmenizi istiyoruz... Evet kızlar 3.hafta röportaj konuğumuz sizce kim olsun
Kızlar ilk hafta Tavuk_kavurma ile röportaj yapıldı ikinci hafta sizlerin isteği ile Sadmin ile röportaj yaptık ve şimdi 3.hatfa konuğunu yine sizin seçmenizi istiyoruz... Evet kızlar 3.hafta röportaj konuğumuz sizce kim olsun
HaYaL Daimi Üye Üye 29 Ekim 2010 #2 🙂 Madem site sahipleri önce dedik o zaman Mawiş adminim olsun bence 🙂
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 29 Ekim 2010 #3 sırası ile mavi adminim şule ve hayal olsun bence... onları merak ediyorum....sonrada sen (pasika) ve sucre ...
sırası ile mavi adminim şule ve hayal olsun bence... onları merak ediyorum....sonrada sen (pasika) ve sucre ...
ilkimsu Yeni Üye Üye 31 Ekim 2010 #8 herkes mawii admin demis bencede o olmalı 🙂 sırasıyla gidelim =)
LALEZAR Daimi Üye Üye 2 Kasım 2010 #9 Rüya olsun bence, bu arlar yaşadıkları ile ilgili özellikle soacak çok soru vardır diye düşünüyorum..
Rüya olsun bence, bu arlar yaşadıkları ile ilgili özellikle soacak çok soru vardır diye düşünüyorum..