M Mirayclk Forum Okuru 14 Aralık 2019 #21 Hulya034' Alıntı: Canım var ya inan bunu okudum ben de aynı şeyi hissettim karnımda. Bak senin kan testin var benim yok. Senin yüzde yüz negatif Genişletmek için tıkla ... İşte kuzum insan yine de korkuyor ya çok garip niye böyle hissediyorum ultrasonda görünmüyor kan testlerim idrar testlerim negatif
Hulya034' Alıntı: Canım var ya inan bunu okudum ben de aynı şeyi hissettim karnımda. Bak senin kan testin var benim yok. Senin yüzde yüz negatif Genişletmek için tıkla ... İşte kuzum insan yine de korkuyor ya çok garip niye böyle hissediyorum ultrasonda görünmüyor kan testlerim idrar testlerim negatif
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 15 Aralık 2019 #22 Mirayclk' Alıntı: İşte kuzum insan yine de korkuyor ya çok garip niye böyle hissediyorum ultrasonda görünmüyor kan testlerim idrar testlerim negatif Genişletmek için tıkla ... Çünkü hamile değilsin bağırsaklardaki hareketleri sen bebek hareketi diye düşünüyorsun
Mirayclk' Alıntı: İşte kuzum insan yine de korkuyor ya çok garip niye böyle hissediyorum ultrasonda görünmüyor kan testlerim idrar testlerim negatif Genişletmek için tıkla ... Çünkü hamile değilsin bağırsaklardaki hareketleri sen bebek hareketi diye düşünüyorsun
M Mirayclk Forum Okuru 15 Aralık 2019 #23 Hulya034' Alıntı: Çünkü hamile değilsin bağırsaklardaki hareketleri sen bebek hareketi diye düşünüyorsun Genişletmek için tıkla ... İnşallah geçer Hülya ya çok sıkıntılı günler geçiriyorum
Hulya034' Alıntı: Çünkü hamile değilsin bağırsaklardaki hareketleri sen bebek hareketi diye düşünüyorsun Genişletmek için tıkla ... İnşallah geçer Hülya ya çok sıkıntılı günler geçiriyorum
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 15 Aralık 2019 #24 Mirayclk' Alıntı: İnşallah geçer Hülya ya çok sıkıntılı günler geçiriyorum Genişletmek için tıkla ... Korkma canı allaha dua et bak ben de korkuyorum sürekli odama gidip göğüs ucuma falan bakıyorum karnıma bakıyorum inan
Mirayclk' Alıntı: İnşallah geçer Hülya ya çok sıkıntılı günler geçiriyorum Genişletmek için tıkla ... Korkma canı allaha dua et bak ben de korkuyorum sürekli odama gidip göğüs ucuma falan bakıyorum karnıma bakıyorum inan
M Mirayclk Forum Okuru 15 Aralık 2019 #25 Hulya034' Alıntı: Korkma canı allaha dua et bak ben de korkuyorum sürekli odama gidip göğüs ucuma falan bakıyorum karnıma bakıyorum inan Genişletmek için tıkla ... Sen artık şüphe etme lütfen bak 10 ay geçmiş
Hulya034' Alıntı: Korkma canı allaha dua et bak ben de korkuyorum sürekli odama gidip göğüs ucuma falan bakıyorum karnıma bakıyorum inan Genişletmek için tıkla ... Sen artık şüphe etme lütfen bak 10 ay geçmiş
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 15 Aralık 2019 #26 Mirayclk' Alıntı: Sen artık şüphe etme lütfen bak 10 ay geçmiş Genişletmek için tıkla ... Kız ya 9 ay geçti de bazılarının karnı şişmiyomuş hiç ondan taktım kafaya
Mirayclk' Alıntı: Sen artık şüphe etme lütfen bak 10 ay geçmiş Genişletmek için tıkla ... Kız ya 9 ay geçti de bazılarının karnı şişmiyomuş hiç ondan taktım kafaya
M Mirayclk Forum Okuru 15 Aralık 2019 #27 Hulya034' Alıntı: Kız ya 9 ay geçti de bazılarının karnı şişmiyomuş hiç ondan taktım kafaya Genişletmek için tıkla ... Yok be yalan onlar mümkün mü öyle bir şey Allah aşkına, senin gönlün rahat olsun canım benim
Hulya034' Alıntı: Kız ya 9 ay geçti de bazılarının karnı şişmiyomuş hiç ondan taktım kafaya Genişletmek için tıkla ... Yok be yalan onlar mümkün mü öyle bir şey Allah aşkına, senin gönlün rahat olsun canım benim
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 15 Aralık 2019 #28 Mirayclk' Alıntı: Yok be yalan onlar mümkün mü öyle bir şey Allah aşkına, senin gönlün rahat olsun canım benim Genişletmek için tıkla ... Keşke rahatlasam ya bıktım arrık
Mirayclk' Alıntı: Yok be yalan onlar mümkün mü öyle bir şey Allah aşkına, senin gönlün rahat olsun canım benim Genişletmek için tıkla ... Keşke rahatlasam ya bıktım arrık
M Mirayclk Forum Okuru 15 Aralık 2019 #29 Hulya034' Alıntı: Keşke rahatlasam ya bıktım arrık Genişletmek için tıkla ... Senin şüphe edeceğin bir şey kalmamış artık koskoca 10 ay daha ne olsun canım
Hulya034' Alıntı: Keşke rahatlasam ya bıktım arrık Genişletmek için tıkla ... Senin şüphe edeceğin bir şey kalmamış artık koskoca 10 ay daha ne olsun canım
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 15 Aralık 2019 #30 Mirayclk' Alıntı: Senin şüphe edeceğin bir şey kalmamış artık koskoca 10 ay daha ne olsun canım Genişletmek için tıkla ... Yok kız daha 37 hafta mı ne
Mirayclk' Alıntı: Senin şüphe edeceğin bir şey kalmamış artık koskoca 10 ay daha ne olsun canım Genişletmek için tıkla ... Yok kız daha 37 hafta mı ne