ms_enemy Yeni Üye Üye 10 Aralık 2007 #2 Ce: 5 i bi yerde kopacaksınız Komİkk Amaa Çokkk İĞrenÇlerr Yaaa 🙂))))
Fatimole Yeni Üye Üye 10 Aralık 2007 #4 Ce: 5 i bi yerde kopacaksınız Ama itiraf edim bu durumda olan çok. ALLAH yardım etsin
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 10 Aralık 2007 #5 Ce: 5 i bi yerde kopacaksınız Bu ne yaaa... Amanıııınnn... Fazla bir iki kilomdan şikayet etmeyi kesiyorum bundan sonra
Ce: 5 i bi yerde kopacaksınız Bu ne yaaa... Amanıııınnn... Fazla bir iki kilomdan şikayet etmeyi kesiyorum bundan sonra
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 13 Aralık 2007 #7 Ce: 5 i bi yerde kopacaksınız 😀valla bir okadar iğrenç bir o kadar komik o değilde baştaki olan neye bakıyor öyle ben oraya takıldım sanki bakıyorda bişey görecekmiki😀sanmıyorum😀
Ce: 5 i bi yerde kopacaksınız 😀valla bir okadar iğrenç bir o kadar komik o değilde baştaki olan neye bakıyor öyle ben oraya takıldım sanki bakıyorda bişey görecekmiki😀sanmıyorum😀
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 10 Mayıs 2009 #9 Cevap: 5 i bi yerde kopacaksınız göz zevkim bozuldu biranda... 😀 komik oldugu kadarda iğrenç... öööööööööö !!!!!!!!
Cevap: 5 i bi yerde kopacaksınız göz zevkim bozuldu biranda... 😀 komik oldugu kadarda iğrenç... öööööööööö !!!!!!!!
HaYaL Daimi Üye Üye 10 Mayıs 2009 #10 Cevap: 5 i bi yerde kopacaksınız 😀 ayyyyyyyy ben aşık oldum 😀 tutmayın beniiiiiiiiii...........