mylife-17 Hamiş Melek 22 Ekim 2014 #12 Beyza hanimlarda burdalarmis. At bur beşlik te bacim falina bakiyim
THESECRET "Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz" 22 Ekim 2014 #14 çıkarsın tabe balım kalbimdekiler çıkar 🙂 hasibe enerjini goy goya harcama fala biriktir 😀
mylife-17 Hamiş Melek 22 Ekim 2014 #15 Kendimi yogaya verdim seni bekliyorum secretim yogayla cosucam falu yirumlarken
THESECRET "Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz" 22 Ekim 2014 #16 dişçiye gidiyorum döndüğümde kayfemi içip boy boy atacağum ha o resimleri öptüm kızlr 😀
Uzman SühaN Administrator 22 Ekim 2014 #17 Yahu para mara virmem beleşe reklam yapıyorsun ha hasibe gelen paralarıda gıraşcaaukk .Falında çıkmazsa tükanını kapatırım habarın olsun 😀 Secretim aşkomm
Yahu para mara virmem beleşe reklam yapıyorsun ha hasibe gelen paralarıda gıraşcaaukk .Falında çıkmazsa tükanını kapatırım habarın olsun 😀 Secretim aşkomm
mylife-17 Hamiş Melek 22 Ekim 2014 #18 Beyzam vallaha sende ağa lata benzeein hem topragimu elimden al hemde irgat gibi çalıştır. Somurgeci beyza insan haklarına gidiyorum. Bm bm help me
Beyzam vallaha sende ağa lata benzeein hem topragimu elimden al hemde irgat gibi çalıştır. Somurgeci beyza insan haklarına gidiyorum. Bm bm help me
mylife-17 Hamiş Melek 22 Ekim 2014 #19 Beyza ay sonu toplu ödeme yaparım ben sana biriksin biraz mani
Uzman SühaN Administrator 22 Ekim 2014 #20 Kıs sen ne cingane çıktın 😀 Uyanık seni para peşin kırmızı meşin bizde yolumuzu bulah dimi 😀 Üfürükçü seni abe az sallayasın falda ha
Kıs sen ne cingane çıktın 😀 Uyanık seni para peşin kırmızı meşin bizde yolumuzu bulah dimi 😀 Üfürükçü seni abe az sallayasın falda ha