H hega234 Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2014 #1 60lara merhaba 69.9 da olsa 60 lara merhaba dedim şimdi sıra 68.9da adım adım inelim aşağıya doğru 🙂
H hega234 Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2014 #2 yarın yürüyüşede başlıyorum kısa sürede vericem kiloları melekler
TİTAN *Melekler Mekanı* 10 Mayıs 2014 #3 Hega hoşgeldin aramıza Diyet günlüğünü paylaşman kilo vermek konusunda zorluk yaşayanlara örnek olacaktır diye düşünüyorum. Günlük beslenme reçeteni de paylaşırsan meleklere daha da faydalı olur kanısındayım 😉
Hega hoşgeldin aramıza Diyet günlüğünü paylaşman kilo vermek konusunda zorluk yaşayanlara örnek olacaktır diye düşünüyorum. Günlük beslenme reçeteni de paylaşırsan meleklere daha da faydalı olur kanısındayım 😉
H hega234 Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2014 #4 merhaba hosbulduk umarım benim içinde melekler iöinde faydalı olur
TİTAN *Melekler Mekanı* 10 Mayıs 2014 #5 hega234' Alıntı: merhaba hosbulduk umarım benim içinde melekler iöinde faydalı olur Genişletmek için tıkla ... İstediğin zaman ana sayfadaki çetten de online olarak diğer meleklerle sohbete katılabilirsin 🙂
hega234' Alıntı: merhaba hosbulduk umarım benim içinde melekler iöinde faydalı olur Genişletmek için tıkla ... İstediğin zaman ana sayfadaki çetten de online olarak diğer meleklerle sohbete katılabilirsin 🙂