KeLeBeK's Daimi Üye Üye 22 Aralık 2010 #21 $ul€' Alıntı: bana bak kepenek 😀 bu hafta ben olursam sonraki hafta yüzde 1 milyon senle yaparım ona göre ... geç bnm tarafıma sende yırt bende 😀 Genişletmek için tıkla ... neeeee neyse tamam tamam hımm birileri handanca demiş hadi o olsun şule demeyin sakın
$ul€' Alıntı: bana bak kepenek 😀 bu hafta ben olursam sonraki hafta yüzde 1 milyon senle yaparım ona göre ... geç bnm tarafıma sende yırt bende 😀 Genişletmek için tıkla ... neeeee neyse tamam tamam hımm birileri handanca demiş hadi o olsun şule demeyin sakın
LALEZAR Daimi Üye Üye 24 Aralık 2010 #22 Evet evet Handanca iyidir bu hafta için, Şuleye kazık soruları hazırlayakoyalım bizde, onun sırası da yakındır 😀
Evet evet Handanca iyidir bu hafta için, Şuleye kazık soruları hazırlayakoyalım bizde, onun sırası da yakındır 😀
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 2 Ocak 2011 #24 Rica ederiz kısa ve öz cevaplar verır handanca belki tabi önce müsaitlik durumunu sormak lazım.. Şulem canımın içi kaçış yok ben şimdiden sana sorcağım soruları hazırlıyorum haftaya anca yetiştiririm 🙂
Rica ederiz kısa ve öz cevaplar verır handanca belki tabi önce müsaitlik durumunu sormak lazım.. Şulem canımın içi kaçış yok ben şimdiden sana sorcağım soruları hazırlıyorum haftaya anca yetiştiririm 🙂
$ul€ Yeni Üye Üye 2 Ocak 2011 #26 Kızlar oylama sonucunda.... İhale bana kaldı... Şule:5 Arıza:1 Handanca:3 Juju:1 Mechul:1 Evet adminlerim hadi biriniz beni röportaja ikna edin....:seker: Aslında pekte zamanım yok naparız bilmiyorum ki
Kızlar oylama sonucunda.... İhale bana kaldı... Şule:5 Arıza:1 Handanca:3 Juju:1 Mechul:1 Evet adminlerim hadi biriniz beni röportaja ikna edin....:seker: Aslında pekte zamanım yok naparız bilmiyorum ki
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 2 Ocak 2011 #27 $ul€' Alıntı: Kızlar oylama sonucunda.... İhale bana kaldı... Genişletmek için tıkla ... ben çok sevindimmmdur bende sana soru hazırlayim ama kim yapacak roportajı😕
$ul€' Alıntı: Kızlar oylama sonucunda.... İhale bana kaldı... Genişletmek için tıkla ... ben çok sevindimmmdur bende sana soru hazırlayim ama kim yapacak roportajı😕
HaYaL Daimi Üye Üye 2 Ocak 2011 #29 😀 yaşasın yine ben yapıyorum Şulem en kısa zamanda sorularını postalarım sana :🙂