kaprisli Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2009 #21 Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) eyy bu yezdekleriniz çok komik görünüyor yee çok güldümm...
Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) eyy bu yezdekleriniz çok komik görünüyor yee çok güldümm...
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2009 #22 Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) eyy cenim çokk komikkk demi.. iyikii eee herfimiz vermış yoksem ne yeperdikk.. ey cenim büle diyince keymekli künefe çekti.. hmmm yenindede kocemen berdek kole 😀
Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) eyy cenim çokk komikkk demi.. iyikii eee herfimiz vermış yoksem ne yeperdikk.. ey cenim büle diyince keymekli künefe çekti.. hmmm yenindede kocemen berdek kole 😀
MEÇHUL Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2009 #23 Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) Ben çok eciktim bugünkü tek derdim yemek.Bene yemek verin cenceğizlerim
Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) Ben çok eciktim bugünkü tek derdim yemek.Bene yemek verin cenceğizlerim
kaprisli Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2009 #24 Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) meçhulum gel sen benim yenime ben sene yemek hezirlerim .. iki yumurte kırerim olur biter... demi eme
Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) meçhulum gel sen benim yenime ben sene yemek hezirlerim .. iki yumurte kırerim olur biter... demi eme
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 26 Mayıs 2009 #25 Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) Bende çok eciktim şimdi güzelyemekleri duyunce eklime cici memelre (mama) geldi ... petetes kızertmesi kebeb menti celo selete çiğ köfte oooohh misss gibimde ekmem....
Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) Bende çok eciktim şimdi güzelyemekleri duyunce eklime cici memelre (mama) geldi ... petetes kızertmesi kebeb menti celo selete çiğ köfte oooohh misss gibimde ekmem....
S su.ay Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2009 #26 Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) erkedeşler çok hoşsunuz.emme güzel di. kernıme eğriler girdi. gülmekten.
Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) erkedeşler çok hoşsunuz.emme güzel di. kernıme eğriler girdi. gülmekten.
B bursalınur Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2009 #27 Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) evet erkedeşler çok komik ben bu işi sevdim.
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 3 Haziran 2009 #28 Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) seVdğiseniz erkedeşlr o zemen devem edelim konuşmeye... ee bugün ne örsekkii ne yepsekki.. hevede pek güzel güneş ver.. tem gezmelik heve.. tekecen sevgilini kolune gez bebem gezz... 😀
Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) seVdğiseniz erkedeşlr o zemen devem edelim konuşmeye... ee bugün ne örsekkii ne yepsekki.. hevede pek güzel güneş ver.. tem gezmelik heve.. tekecen sevgilini kolune gez bebem gezz... 😀
HaYaL Daimi Üye Üye 4 Haziran 2009 #29 Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) Ey benim beşim çetliyor.Ne yepsem ki.İleç içsem midem bulenir.İçmesem beşim eğrir.off off betsin bu dünye....
Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) Ey benim beşim çetliyor.Ne yepsem ki.İleç içsem midem bulenir.İçmesem beşim eğrir.off off betsin bu dünye....
kaprisli Yeni Üye Üye 5 Haziran 2009 #30 Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) nepcen cenim yee bu ileçler hep böyle sözde eğrini kesmek için eiçiyorsun eğrin kesiliyor eme bu sefer beşke bir yerin eğriyor ...
Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) nepcen cenim yee bu ileçler hep böyle sözde eğrini kesmek için eiçiyorsun eğrin kesiliyor eme bu sefer beşke bir yerin eğriyor ...