*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 25 Temmuz 2008 #91 Cevap: aaaa herkesin köşesi olurda benim pasikamın neden olmasın burada pasikamın köş
PaSikA Yeni Üye Üye 26 Temmuz 2008 #92 Cevap: aaaa herkesin köşesi olurda benim pasikamın neden olmasın burada pasikamın köş
göknur Yeni Üye Üye 26 Temmuz 2008 #93 Cevap: aaaa herkesin köşesi olurda benim pasikamın neden olmasın burada pasikamın köş
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2008 #94 Cevap: aaaa herkesin köşesi olurda benim pasikamın neden olmasın burada pasikamın köş
göknur Yeni Üye Üye 29 Temmuz 2008 #95 Cevap: aaaa herkesin köşesi olurda benim pasikamın neden olmasın burada pasikamın köş
PaSikA Yeni Üye Üye 29 Temmuz 2008 #96 Cevap: aaaa herkesin köşesi olurda benim pasikamın neden olmasın burada pasikamın köş
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 29 Temmuz 2008 #97 Cevap: aaaa herkesin köşesi olurda benim pasikamın neden olmasın burada pasikamın köş
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 29 Temmuz 2008 #98 Cevap: aaaa herkesin köşesi olurda benim pasikamın neden olmasın burada pasikamın köş Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.
Cevap: aaaa herkesin köşesi olurda benim pasikamın neden olmasın burada pasikamın köş Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 29 Temmuz 2008 #99 Cevap: aaaa herkesin köşesi olurda benim pasikamın neden olmasın burada pasikamın köş
M Monera Forum Okuru 29 Temmuz 2008 #100 Cevap: aaaa herkesin köşesi olurda benim pasikamın neden olmasın burada pasikamın köş