nisan Yeni Üye Üye 9 Temmuz 2008 #71 Cevap: aaaa herkesin köşesi olurda benim pasikamın neden olmasın burada pasikamın köş
hayrünisa Yeni Üye Üye 9 Temmuz 2008 #72 Cevap: aaaa herkesin köşesi olurda benim pasikamın neden olmasın burada pasikamın köş
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 11 Temmuz 2008 #73 Cevap: aaaa herkesin köşesi olurda benim pasikamın neden olmasın burada pasikamın köş
sementha Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2008 #74 Cevap: aaaa herkesin köşesi olurda benim pasikamın neden olmasın burada pasikamın köş
göknur Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2008 #75 Cevap: aaaa herkesin köşesi olurda benim pasikamın neden olmasın burada pasikamın köş
Bonita Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2008 #76 Cevap: aaaa herkesin köşesi olurda benim pasikamın neden olmasın burada pasikamın köş
sementha Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2008 #77 Cevap: aaaa herkesin köşesi olurda benim pasikamın neden olmasın burada pasikamın köş
nisan Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2008 #78 Cevap: aaaa herkesin köşesi olurda benim pasikamın neden olmasın burada pasikamın köş
PaSikA Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2008 #79 Cevap: aaaa herkesin köşesi olurda benim pasikamın neden olmasın burada pasikamın köş kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum
Cevap: aaaa herkesin köşesi olurda benim pasikamın neden olmasın burada pasikamın köş kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum
UzakMavi Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2008 #80 Cevap: aaaa herkesin köşesi olurda benim pasikamın neden olmasın burada pasikamın köş Hayatın tozlu yollarından Güneşli ve güzel günlere kavuşmak..... Ve yaşanılası anlar paylaşacak Dostları bulabilmek dileğiyle... Sevgilerimle.....
Cevap: aaaa herkesin köşesi olurda benim pasikamın neden olmasın burada pasikamın köş Hayatın tozlu yollarından Güneşli ve güzel günlere kavuşmak..... Ve yaşanılası anlar paylaşacak Dostları bulabilmek dileğiyle... Sevgilerimle.....