ecege Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2008 #11 Cevap: aaaaahhhhhhhh ahhhhhhhhh ben de eşimi beklemiştim gerçekten çok zor günler geçmiyor ama üzerinden zaman geçince o günler onu özlemek gerçekten güzelmiş o mektupları o geldiği gün sende bu günleri gçirince inan özleyeceksin tadını çıkar arkadaşiımm
Cevap: aaaaahhhhhhhh ahhhhhhhhh ben de eşimi beklemiştim gerçekten çok zor günler geçmiyor ama üzerinden zaman geçince o günler onu özlemek gerçekten güzelmiş o mektupları o geldiği gün sende bu günleri gçirince inan özleyeceksin tadını çıkar arkadaşiımm
sementha Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2008 #12 Cevap: aaaaahhhhhhhh ahhhhhhhhh bende evliydim 18 ay bekledim ve...hamileydim doğumuda o dağdaydı...
Bonita Yeni Üye Üye 6 Temmuz 2008 #13 Cevap: aaaaahhhhhhhh ahhhhhhhhh tabiki ki çagırıcam sizleri dügünüme. gelmezseniz bozuşurum ona göre🙂
Cevap: aaaaahhhhhhhh ahhhhhhhhh tabiki ki çagırıcam sizleri dügünüme. gelmezseniz bozuşurum ona göre🙂
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #14 Cevap: aaaaahhhhhhhh ahhhhhhhhh angelcim bende nişanlıyım bende asker yolu bekliyorum herhalde seni bi iyi ben anlarım çok zor ve acı birşey gerçekten
Cevap: aaaaahhhhhhhh ahhhhhhhhh angelcim bende nişanlıyım bende asker yolu bekliyorum herhalde seni bi iyi ben anlarım çok zor ve acı birşey gerçekten
nisan Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #16 Cevap: aaaaahhhhhhhh ahhhhhhhhh valla bulmussunuz simdi anladim neden gece uykunuz yokkk,,,,,,cogu gitti azi kaldi bekleyinnnn,,,
Cevap: aaaaahhhhhhhh ahhhhhhhhh valla bulmussunuz simdi anladim neden gece uykunuz yokkk,,,,,,cogu gitti azi kaldi bekleyinnnn,,,
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #17 Cevap: aaaaahhhhhhhh ahhhhhhhhh dimi ya neysekı bızım haftaya izine gelio görcem çok şükür
nisan Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #18 Cevap: aaaaahhhhhhhh ahhhhhhhhh sükür pembe panter keyfinizi cikarin sonra cok ararsin bak bu gunlerin kiymetiniii,,,,darisi angelin basina,,,,sabredin zaman su gibi geciyorr
Cevap: aaaaahhhhhhhh ahhhhhhhhh sükür pembe panter keyfinizi cikarin sonra cok ararsin bak bu gunlerin kiymetiniii,,,,darisi angelin basina,,,,sabredin zaman su gibi geciyorr
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #19 Cevap: aaaaahhhhhhhh ahhhhhhhhh haklısın cnmcım Allahıma şükürler olsun kimseyi darda bırakmasın
nisan Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #20 Cevap: aaaaahhhhhhhh ahhhhhhhhh aminn canim inssss,rabbim butun sevenleri ayirmasinnnnnnn