elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 2 Eylül 2009 #1 abiye tutkunlarına süper modeller ister kendi nişanınızda sözünüzde ister bir davette düğünde bence birçok yerde kullanılabilir abiye ve biz bayanlar bayılırız bizim tabirimizle elbise giymeye 🙂 işte abiyeleri seviyorm ve ihtiyacım var bu ara diyen melekler size süper modeller..... kaynak:voguenınstyle
ister kendi nişanınızda sözünüzde ister bir davette düğünde bence birçok yerde kullanılabilir abiye ve biz bayanlar bayılırız bizim tabirimizle elbise giymeye 🙂 işte abiyeleri seviyorm ve ihtiyacım var bu ara diyen melekler size süper modeller..... kaynak:voguenınstyle
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 2 Eylül 2009 #4 Owww gerçekten de harika modellermiş teşekkürler elmalı 🙂 sana helalinden +100 rep verdim gitti 😀
ilkimsu Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2010 #6 alırsam kendi özel günümdede ve baskalarının özel günündede kullanabileceğim birşey almak istiyorum 🙂
alırsam kendi özel günümdede ve baskalarının özel günündede kullanabileceğim birşey almak istiyorum 🙂