bebekdelisi77* Yeni Üye Üye 6 Ağustos 2015 #1 Acaba bebis var mi Slm arkadaşlar normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama hiç bir belirti de yok acaba bebis mi var çok istiyoruz test yapsam mi yoksa bikac gün bekleşen mi bilemedim
Slm arkadaşlar normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama hiç bir belirti de yok acaba bebis mi var çok istiyoruz test yapsam mi yoksa bikac gün bekleşen mi bilemedim
bebekdelisi77* Yeni Üye Üye 7 Ağustos 2015 #3 BEYZA21' Alıntı: Merhaba en az 3 günlük bir gecikme olmasını bekleyin. Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim cevap yazdığınız icin, kan tahlili yaptırdım HCG 2.4 çıktı pazartesi tekrar gel kan alalım bakalım dediler neden böyle dediler acaba
BEYZA21' Alıntı: Merhaba en az 3 günlük bir gecikme olmasını bekleyin. Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim cevap yazdığınız icin, kan tahlili yaptırdım HCG 2.4 çıktı pazartesi tekrar gel kan alalım bakalım dediler neden böyle dediler acaba
Uzman SühaN Administrator 11 Ağustos 2015 #4 Tekrar gebe olup olmadığınıza değerden dolayı bakıcaklar.Mutlu haberlerinizi almayı diliyorum.
bebekdelisi77* Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2015 #6 Canim hasta oldum yine 🙁 ama olsun Rabbimin vereceği zaman belli şüphesiz ki biz de sabır ile bekleyeceğiz
Canim hasta oldum yine 🙁 ama olsun Rabbimin vereceği zaman belli şüphesiz ki biz de sabır ile bekleyeceğiz
S srpcht Forum Okuru 13 Eylül 2015 #7 mrb kızlar benimde bir problemim var pcos luyum ben çocuğum olmuyor.