M mavi_kelebek Forum Okuru 12 Ocak 2013 #1 açık lise cıkmıs sınav soruları acıklıse 1. sınıf cıkmıs sınav sorularını nerden bulabılırım 2012 yılında cımıs sınav sorularını yayınlarsanız sevınırım sımdıden tesekkurler
acıklıse 1. sınıf cıkmıs sınav sorularını nerden bulabılırım 2012 yılında cımıs sınav sorularını yayınlarsanız sevınırım sımdıden tesekkurler
TİTAN *Melekler Mekanı* 12 Ocak 2013 #2 Mavi sana 2012 YILINDA çıkan açık lise sınav sorularını aşağıda veriyorum. Allah zihin açıklığı versin 8 EYLÜL 2012 AL SINAV SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN
Mavi sana 2012 YILINDA çıkan açık lise sınav sorularını aşağıda veriyorum. Allah zihin açıklığı versin 8 EYLÜL 2012 AL SINAV SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN
TİTAN *Melekler Mekanı* 12 Ocak 2013 #7 mavi_kelebek' Alıntı: offf tıklıyorum acılmıyor Genişletmek için tıkla ... Mavi bunlar indirme linkleri. Yani üstüne tıkladığında zip dosyası olarak karşına gelecek ve sen onaylayıp pcne yükleyeceksin. Daha sonra indirdiğin dosyayı açacaksın ve karşına sorular ve en sonunda da cevaplar çıkacak.
mavi_kelebek' Alıntı: offf tıklıyorum acılmıyor Genişletmek için tıkla ... Mavi bunlar indirme linkleri. Yani üstüne tıkladığında zip dosyası olarak karşına gelecek ve sen onaylayıp pcne yükleyeceksin. Daha sonra indirdiğin dosyayı açacaksın ve karşına sorular ve en sonunda da cevaplar çıkacak.
TİTAN *Melekler Mekanı* 12 Ocak 2013 #9 mavi_kelebek' Alıntı: bılıyorum ama acılmıyor 🙁 tıklıyom ollmuyor 🙁yınemı Genişletmek için tıkla ... Ben az önce denedim mavi linklerde sorun yok, pcme indirip sorulara baktım bile 😕
mavi_kelebek' Alıntı: bılıyorum ama acılmıyor 🙁 tıklıyom ollmuyor 🙁yınemı Genişletmek için tıkla ... Ben az önce denedim mavi linklerde sorun yok, pcme indirip sorulara baktım bile 😕
M mavi_kelebek Forum Okuru 12 Ocak 2013 #10 yok benım nette yav yıne oldu hay benım sansıma neyse ya offff - - - Updated - - - baska zaman bende ındıre bılıyodum 🙁 ama tıklıyorum gerı tepıyor
yok benım nette yav yıne oldu hay benım sansıma neyse ya offff - - - Updated - - - baska zaman bende ındıre bılıyodum 🙁 ama tıklıyorum gerı tepıyor