*LAVİNNYA* Daimi Üye Üye 17 Ocak 2013 #1 acil yardım meleklerrrrrrrrrrrrrr kızlarr cagla4277 arkadaşımızın babası 6. kattan düşmüş komada duaya ihtiyacı var..herkes elinden geldiğince yasin ayetel kürsü okuyup şifa için okusunn..babasının adı ismail karasu babasının adıı..allahım inş şifa versinn hayatımm
kızlarr cagla4277 arkadaşımızın babası 6. kattan düşmüş komada duaya ihtiyacı var..herkes elinden geldiğince yasin ayetel kürsü okuyup şifa için okusunn..babasının adı ismail karasu babasının adıı..allahım inş şifa versinn hayatımm
suzuu Aktif Üye Üye 17 Ocak 2013 #2 Ay cok uzuldum ya rabbim sevdklerne aylesne bagislasnn insallah iylesir
cagla4277 Aktif Üye Üye 17 Ocak 2013 #3 kıslar evet lütfen çok teşekkür ederimmm şimdiden nolu durumu çok ağır hepinizden dua istiyorum ALLAH AŞKINA
kıslar evet lütfen çok teşekkür ederimmm şimdiden nolu durumu çok ağır hepinizden dua istiyorum ALLAH AŞKINA
Derya48 Aktif Üye Üye 17 Ocak 2013 #4 cagla4277' Alıntı: kıslar evet lütfen çok teşekkür ederimmm şimdiden nolu durumu çok ağır hepinizden dua istiyorum ALLAH AŞKINA Genişletmek için tıkla ... Çağlacım çok geçmiş olsun.dualarımız sizinleee
cagla4277' Alıntı: kıslar evet lütfen çok teşekkür ederimmm şimdiden nolu durumu çok ağır hepinizden dua istiyorum ALLAH AŞKINA Genişletmek için tıkla ... Çağlacım çok geçmiş olsun.dualarımız sizinleee
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 17 Ocak 2013 #5 geçmiş olsun çağlacım allahım şifa versin dua edicez tabi
K karakuzu Daimi Üye Üye 17 Ocak 2013 #6 caglacim aksam yatmadan baban icin dua ettim Allah kabul eder insallah biran evvel sagligina kavusur baban 🙂 Son düzenleme: 17 Ocak 2013
caglacim aksam yatmadan baban icin dua ettim Allah kabul eder insallah biran evvel sagligina kavusur baban 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 17 Ocak 2013 #7 Okudum bağışladım canım İnşallah Rabbim şifasını verir sevenlerine ailesine bağışlar...
TİTAN *Melekler Mekanı* 17 Ocak 2013 #8 Allah şifasını versin, onu korusun Çağla, inş iyi haberlerini bekliyoruz..