Adana M doğumevi skandal üstüne skandal!

Uzman SühaN

Administrator
Adana M doğumevi skandal üstüne skandal!
Atv de yayınlanan , Esra Erolun programın da haftalardır Adana M doğum evi ile ilgili , kan donduran skandal üstüne skandal haberler geliyor. Bu skandal , Ailesini arayan 34 yaşında ki Reşit ongun programa başvurması ile gün yüzüne çıkıyor. Yıllardır Ailesini arayan Reşit ongun son çare olarak Esra erolun programına katılmayı düşünmüş. '' Köklerimi arıyorum '' diyen Reşit onguna , annesi olduğu iddia edilen kişi ve kişilere DNA testi yapıldı. Ve sonuç olarak kişilerle herhangi bir uyumluluk eşleşme görülmedi. Bu noktada kafalar hayli karıştı . Reşit ongunun bu arayışına ön ayak olan Esra erol ve ekibi Adana M doğum evindeki skandalları ortaya çıkardı!

esra erol.jpg





1984 yılında Adana Meydan Hastanesinde doğan ve doğduğu gün Kerime Adlı bir kadına Leyla Atay isimli bir kadın tarafın dan evlatlık verilen Reşit ongun haftalardır Esra Erolun programında biyolojik Ailesini arıyor. Aslında Reşitin Ailesinin kim olduğunu, onu evlatlık veren Leyla atayın bildiği iddia ediliyor. Leyla atayla ilgili programa haftalardır ihbarlar geliyor ve kilit isim olan leyla atay kendisine söz hakkı doğduğu halde hiç bir açıklamada bulunmuyor .

İşte Adana M doğum evinde gerçekleştiği iddia edilen skandallar !


Esra Erolun programında haftalardır adı geçen Adana M doğum evi ile ilgili skandallar an ve an , gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Bir çok Aileye doğumdan sonra çocuğunuz öldü diyerek hastalar taburcu ediliyor. Çocuklarının öldüğüne dair ne bir belge veriliyor nede çocuğun cenazesi . Belediyenin ölen çocukları gömdüğü iddia edilsede başvuranlardan hiç biri çocuğunun mezarını bilmiyor. Aslında ortada bir ölüm yok !


İkiz doğum yapan mağdurlardan birine çocuklardan birinin öldüğü söyleniyor . Mağdur olan kişinin elinde her hangi bir ölüm raporu yok bu mağdurada öldüğü iddia edilen çocuğun cenazesi verilmemiş . Ve bir kaç kişi bu mağdurun çocuğunun benzerini gördüğünü bir dönem iddia etmiş. Mağdur çocuğunun öldüğüne inanmıyor..

Her gün esra erola Adana M doğum evinde doğum yaptığını ve bebeklerinin öldüğünü söyleyen Aileler akın ediyor. Çember gün geçtikçe genişliyor. Beni ve eminimki programı izleyen bir çok kişiyide etkileyecek bir durumu paylaşmak istiyorum. Esra erolun programına telefonla katılan bir kadın nerdeyse abisi ile bir izdivaç yapacağını iddia etti. Kendisi istanbulda abisi olduğunu söylediği kişide samsunda yaşıyor. Bunlar tanışıp nişanlanıyor ve nikah tarihi için gün almaya gidiyorlar. Prosedürde bir takım tetkitler yapılıyor biliyorsunuz .Test sonuçların da bu nişanlı çiftin kardeş olduğu ortaya çıkıyor !

Esra erol Adana M doğum evinden evlatlık olarak verilen bir kadınla izmire röportaja gidiyor. Kadının verdiği bilgiler adeta kan dondurucu türden . Mağdur küçükken evlatlık verildiğini öğreniyor ve biyolojik Ailesini aramaya koyuluyor. Onu canın dan çok seven evlatlık alan Aile leyla atayla irtibata geçiyor. Leyla atayla bir pastanede buluşuyorlar . Mağdur leyla atayın elinde kalın bir dosya olduğunu, o dosyalarda bir çok bebeğin bilgisinin yer aldığını iddia etti. Leyla atayın Ailesini bulmak için de yüksek miktrada para istediğinide belirtti.

Programa katılan bir diğer mağdur , eşini doğum yapması için Adana M doğum evine götürüyor . Eşi burda sezeryanla doğum yapıyor . Doğum sonrası bebeğin sezeryanda kafasının koptuğu ve öldüğü söyleniyor. Bebeğinin ne ölüm belgesini nede cenazesini alamıyor. Eşinin ölümün eşiğine geldiğini belirten mağdur eşinden bir daha bebek sahibi olamıyor.. Mağdur çift bu durumdan psikolojikmen çok etkilenmiş..Etkilenmemek mümkünmü ?

Programa katılan Adananın ileri gelenlerinden biri Adana M doğum evinde bir hemşirenin anlattıklarıyla adeta donuyor. Yine bir çifte bebeklerinin öldüğü söyleniyor . Bebeğin babası ve yakınları bebeğin cesedini istiyor tartışma çıkıyor bebeğin cesedini hastane vermiyor. Bir hemşire bir odaya girdiğinde başka bir hemşirenin bir bebeği yastıkla boğmaya çalıştığını görüyor.

Leyla Atay, annelere çocuklarının öldüğünü söylüyor ve para karşılığı başkalarına veriyor! Dünyaya gelen çocuklar annelerinden koparılarak çocuğu olmayan ailelere yüklü paralar karşılığında, satılıyor. Esra erola ve ekibine burdan çok teşekkür ediyorum. Büyük bir skandalı ortaya çıkardı ve çıkarmaya devam edecek. Çocukları para karşılığında başkalarına satan şahsiyetsizleride burdan kınıyor Önce Allahın sonra devletin adaletine havale ediyorum ! Umarım ki bu olay tamamiyle aydınlanır ve bu suç şebekesi çökertilir. Bir çok insanın hayatıyla oynanmış mezhepler değiştirilmiş hayatlar karartılmış .. Bunun telafisi elbetteki yok ama suçluların ceza alması bir nebze de olsa içimizi rahatlatacaktır. Her gün programı merakla soluksuz izliyorum. Duyduklarım ve gördüklerim yüreğimi yakıyor. Ben anne değilim ama onlar kadar paramparçayım. Bunları hissetmek için anne olmak gerekmiyor insansanız vicdanınız varsa derinden etkilenirsiniz. Para karşılığında verilen çocuklar kim bilir kimlerin elinde ? Organ mafyasının mı , tecavüzcülerinmi, herhangi bir suç şebekesinin mi ? Bu olayda parmağı olanlar Allah sizin belanızı versin.. Ne bu dünyada nede ebedi alemde iki yakanız bir araya gelmesin ! Para hırsınız yüzünden yüzlerce Ailenin , evladın hakkını hayatını gasp ettiniz .
NOT: BURDA DEVLETİN KURUMUNUN HİÇ BİR SUÇU YOKTUR . BU KURUMUN İÇİNDE BİR KAÇ ÇALIŞANIN HATASI İHMALİ SÖZ KONUSUDUR.

ÖNEMLİ NOT: İlgili konuya gelen küfürlü yorumlar onaylanmayacaktır. Biliyoruz sinirleniyorsunuz ama lütfen kastı aşan küfürler etmeyelim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
bence reşit leyla atayla ersin çıtırığın oğlu aynı ikisinin karışımı
 
İZLEMEYİN ŞU PROGRAMLARI MİLLETİN AYARINI BOZUYORLAR HERŞEY REYTİNG İÇİN
 
Ulan bu leyla karısı niye çıkıp konuşmuyor ersin çıtırıktanda gık yok niye çünkü suçlu onlar niye çünkü gerçekten bebek satışı yapılmış.........................................................
 
bu reşit denilen adam eğer leyla atayla doktorun çocuğu değilse bende bir şey bilmiyorum
 
Bunlarda hiçmi Allah peygamber korkusu yok 1 aydır izliyorum her izlediğimde beynime kan çıkıyor eğer o kerimanmıdır nedir o kadında bildiği halde konuşmuyorsa Allah onunda cezasını versin
 
8 gün önce bu olayı izlemiştim o günden beri izliyorum insanların mezhebini değiştiren bu soysuzlara devletin en ağır şekilde ceza vermesini istiyorum.
 
70 bin civarında bebeğin, ailelerinden çalınarak başka kişilere para karşılığında satıldığı söyleniyor al işte yine rezil olduk
 
Valla dostum bu işin sonu gittikçe iğrençleşiyor ulan türk insanı müslüman nasıl böyle bir şey yapar işin içinde hemşiresinden doktoruna, hasta bakıcısındann medikalcisine büyük bir çete var. haydi reis el at bu konuya bitir işlerini
 
Geri
Üst