A ayla Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2009 #12 Cevap: Adanadaki Diğer Melekler bende hatay dörtyoldanım adana 1 saat mesafa
A ayla Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2009 #13 Cevap: Adanadaki Diğer Melekler aramızda pek adanalı yok galiba
beyazmelek_melek Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2009 #14 Cevap: Adanadaki Diğer Melekler SLM bende adanaliyim, yani adana ceyhan. yanliz almanyada büydüm ve almanyada yasiyorum. cok özledim oralari.burnumda tütüyor, simdi ne güzeldir oralar.....
Cevap: Adanadaki Diğer Melekler SLM bende adanaliyim, yani adana ceyhan. yanliz almanyada büydüm ve almanyada yasiyorum. cok özledim oralari.burnumda tütüyor, simdi ne güzeldir oralar.....
A aptalaşık Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2009 #15 Cevap: Adanadaki Diğer Melekler evet buralar çok güzel ve sıcakk
A aptalaşık Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2009 #16 Cevap: Adanadaki Diğer Melekler adanamız güzel memleketttir çok güzel
özlemim Yeni Üye Üye 1 Ekim 2009 #17 Slm olsun tüm meleklere benden bende dogma Adiyamanliyim yillarca Adanada yasadik bundn 3 hafta önce antepe yerlestik.Ama Adanayi cok özlüyorummmmm
Slm olsun tüm meleklere benden bende dogma Adiyamanliyim yillarca Adanada yasadik bundn 3 hafta önce antepe yerlestik.Ama Adanayi cok özlüyorummmmm
Onurlu_Deniz Yeni Üye Üye 11 Kasım 2009 #18 adanalı değilim ama adanada çalışcam artık varmı bana arkadaş olmak isteyen