gurbet kuşu Yeni Üye Üye 30 Haziran 2008 #2 Cevap: addaya kız benim oluşuma bundan ör be ablası nooolur
sorgu Üye Üye 30 Haziran 2008 #3 Cevap: addaya tmm ablacım.şuan bir şal örüyrum o bitsin bir boşluk yapar örmeye çalışırım.bu arada şal bitsin onu da görüceksiniz inşallah
Cevap: addaya tmm ablacım.şuan bir şal örüyrum o bitsin bir boşluk yapar örmeye çalışırım.bu arada şal bitsin onu da görüceksiniz inşallah
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 30 Haziran 2008 #4 Cevap: addaya ablanseni çooooook seviyo bebişim benim becekrikli kızım
PaSikA Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2008 #5 Cevap: addaya ayy bu ne güzel olmuş böyle ellerine sağlık sorgu 🙂
Beyazca Yeni Üye Üye 2 Temmuz 2008 #9 Cevap: addaya insanın kendi emeği gibisi varmı ne güzel buda bence bir marifet benim elişleriye örgü yada dantelle çok aram iyi değil üstüne düşsem yapabilirim ama sıkılıyorum vakit kalmıyor ama yapanlarada hayranlık duyuyorum ellerine sağlık tebrik ederim.
Cevap: addaya insanın kendi emeği gibisi varmı ne güzel buda bence bir marifet benim elişleriye örgü yada dantelle çok aram iyi değil üstüne düşsem yapabilirim ama sıkılıyorum vakit kalmıyor ama yapanlarada hayranlık duyuyorum ellerine sağlık tebrik ederim.