AySn87 Yeni Üye Üye 18 Ağustos 2011 #1 adet döngüsü takvimi..bence denemeliyiz.. kızlar bi program buldum adı Advanced Women Calendar..bayanların yumurtlama günlerini adet günlerini hesaplıyormuş..Araştırdığıma göre oldukça faydalı bi program deneyip görelim diorum..
kızlar bi program buldum adı Advanced Women Calendar..bayanların yumurtlama günlerini adet günlerini hesaplıyormuş..Araştırdığıma göre oldukça faydalı bi program deneyip görelim diorum..
AySn87 Yeni Üye Üye 18 Ağustos 2011 #3 tatlım google a yaz programın adını indirebiliosun istediğin gibi..
AySn87 Yeni Üye Üye 18 Ağustos 2011 #4 Advanced Woman Calendar 3.4 - Detayli Tanitimi, Kullanici Yorumlari - innDir.com mesela..
CeMoŞ Daimi Üye Üye 18 Ağustos 2011 #5 hamiş kalmak isteyenler için çok faydalı bir bilgi olmuş canım teşekkürlerr umarım en kısa zamanda bebeişlerinizi kucağınıza alırsınızz
hamiş kalmak isteyenler için çok faydalı bir bilgi olmuş canım teşekkürlerr umarım en kısa zamanda bebeişlerinizi kucağınıza alırsınızz
AySn87 Yeni Üye Üye 19 Ağustos 2011 #6 programı henüz deneyemedim ama eşim kurmuş programı çok harika dio 😀 bakalım inş faydası olur..