O Ozge7890 Yeni Üye Üye 10 Mart 2018 #1 Adetim biteli 2 gün oldu ilişkiye girdim hamile kalır mıyım ? Bugün adet gecikmesinin 2.günü esimle bugun iliskiye girdik o esnada kahverengi lekelenmeler geldi hamilemiyimmi yoksa adet başlangıcımi?
Bugün adet gecikmesinin 2.günü esimle bugun iliskiye girdik o esnada kahverengi lekelenmeler geldi hamilemiyimmi yoksa adet başlangıcımi?
G Guldnyy Yeni Üye Üye 10 Mart 2018 #2 Ozge7890' Alıntı: Bugün adet gecikmesinin 2.günü esimle bugun iliskiye girdik o esnada kahverengi lekelenmeler geldi hamilemiyimmi yoksa adet başlangıcımi? Genişletmek için tıkla ... Adet başlangıcıda olabilir hamilelikte olabilir kız kardeşimdede oldu o hamile çıktı ama sizi bilmiyorum test yapın bence
Ozge7890' Alıntı: Bugün adet gecikmesinin 2.günü esimle bugun iliskiye girdik o esnada kahverengi lekelenmeler geldi hamilemiyimmi yoksa adet başlangıcımi? Genişletmek için tıkla ... Adet başlangıcıda olabilir hamilelikte olabilir kız kardeşimdede oldu o hamile çıktı ama sizi bilmiyorum test yapın bence
Uzman SühaN Administrator 10 Mart 2018 #3 Ozge7890' Alıntı: Bugün adet gecikmesinin 2.günü esimle bugun iliskiye girdik o esnada kahverengi lekelenmeler geldi hamilemiyimmi yoksa adet başlangıcımi? Genişletmek için tıkla ... İlerleyen saatlerde sorunuzun cevabını öğrenirsiniz. Adetin ilk günü kanama yoğun olmaz lekelenme ile başlar. Daha sonra yoğunlaşır. Şayet kanama başlamaz ise gebelik testi yapın.
Ozge7890' Alıntı: Bugün adet gecikmesinin 2.günü esimle bugun iliskiye girdik o esnada kahverengi lekelenmeler geldi hamilemiyimmi yoksa adet başlangıcımi? Genişletmek için tıkla ... İlerleyen saatlerde sorunuzun cevabını öğrenirsiniz. Adetin ilk günü kanama yoğun olmaz lekelenme ile başlar. Daha sonra yoğunlaşır. Şayet kanama başlamaz ise gebelik testi yapın.