FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 23 Ekim 2009 #11 kupakızı_06' Alıntı: şifreyi admine geri verirdim haram şifreden ne hayır gelecek 😀 Genişletmek için tıkla ... :hh: senın kadar iyi nıyetli bir melek görmemişdim canım benım😀
kupakızı_06' Alıntı: şifreyi admine geri verirdim haram şifreden ne hayır gelecek 😀 Genişletmek için tıkla ... :hh: senın kadar iyi nıyetli bir melek görmemişdim canım benım😀
PeLiNiM Yeni Üye Üye 24 Ekim 2009 #13 Ne yapayım kuru şifreyi😀 Mesela devletin gizli sırlarını falan ele geçirsem bayağı ekşın olurdu
eyvallah_21 Yeni Üye Üye 30 Ekim 2009 #14 adminlere hiç söylemezdim ama ara sıra girer kontrol ederdim
kar_tanesi Yeni Üye Üye 13 Kasım 2009 #15 Ben şifreyi bulduysam artık adminden farkım kalmamıştır demektir.Ama önce gıcık oldugum kişileri atardım heralde
Ben şifreyi bulduysam artık adminden farkım kalmamıştır demektir.Ama önce gıcık oldugum kişileri atardım heralde
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 10 Ocak 2011 #16 Parayla satardım sahibine 🙂 valla eger ki şifre benım elime geciyorsa dmekki bir sorun var dikkatli olun canım aaaaaaaaa derdim 🙂 kolaymış şekerim şifren derdim 🙂
Parayla satardım sahibine 🙂 valla eger ki şifre benım elime geciyorsa dmekki bir sorun var dikkatli olun canım aaaaaaaaa derdim 🙂 kolaymış şekerim şifren derdim 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 10 Ocak 2011 #17 Site kurucusu ve adminleri banlamak isteyen kızlar AaAaAa ayoll adminler ne yapmışlar size en iyisini güzelini yapmaya çalışmaktan başka😀 Bu ne sevgi ahhh bu ne ızdırapp
Site kurucusu ve adminleri banlamak isteyen kızlar AaAaAa ayoll adminler ne yapmışlar size en iyisini güzelini yapmaya çalışmaktan başka😀 Bu ne sevgi ahhh bu ne ızdırapp