gülfem_MG Aktif Üye Üye 26 Ocak 2012 #21 FiRaRi_MeLeK' Alıntı: ben şahsen tüm üyeleri banlardım (özellikle adminleri)😀 şaka bi tarafa puanlarımın sayını artırırdım herhalde....yada admine doğru dürüst şifre koymasını isterdim...😀 Genişletmek için tıkla ... kızz admının sıfresını ele gecırdıkten sonra kendıne puan eklesen nolur :=) sıfreyı bıldıkten sonra zaten admınsın
FiRaRi_MeLeK' Alıntı: ben şahsen tüm üyeleri banlardım (özellikle adminleri)😀 şaka bi tarafa puanlarımın sayını artırırdım herhalde....yada admine doğru dürüst şifre koymasını isterdim...😀 Genişletmek için tıkla ... kızz admının sıfresını ele gecırdıkten sonra kendıne puan eklesen nolur :=) sıfreyı bıldıkten sonra zaten admınsın
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 26 Ocak 2012 #22 ben şifreyi bi elime gecirirsemmmmm şaka diyorum tabi bende heralde geri verirdim haram olur öle günah
ben şifreyi bi elime gecirirsemmmmm şaka diyorum tabi bende heralde geri verirdim haram olur öle günah
H HaLLoWeeN* Forum Okuru 5 Şubat 2012 #23 admine geri verirdim hesabını.ama önce kendime biraz repçik atardım
narçiçeğimm Daimi Üye Üye 29 Şubat 2012 #24 Sitede gıcık olduklarımı banlardım sonra şifresini geri verirdim verirdim yaşasın kötülük Son düzenleme: 29 Şubat 2012