$ul€ Yeni Üye Üye 16 Kasım 2009 #1 ah bu ben:))) melekler geçenlerde ne yaptım...abime dedimki laptopunu verde bi melekler mekanına gireyim...bahanelri dizdi vermedi:n028:biras kavga dövüş...yok gene vermedi..dedimki ey abi görürsün gününü🙂 bi baktım bataryayı çıkarmışşş....Allaaaaaaaaahh kaçarmı fırsat aldım çantama koydum...1 haftadır arıyo vermiyorum:laugh:ohh iyi ettim😀şimdi kablolarla gezio...acaba anlayınca ne yapacak
melekler geçenlerde ne yaptım...abime dedimki laptopunu verde bi melekler mekanına gireyim...bahanelri dizdi vermedi:n028:biras kavga dövüş...yok gene vermedi..dedimki ey abi görürsün gününü🙂 bi baktım bataryayı çıkarmışşş....Allaaaaaaaaahh kaçarmı fırsat aldım çantama koydum...1 haftadır arıyo vermiyorum:laugh:ohh iyi ettim😀şimdi kablolarla gezio...acaba anlayınca ne yapacak
asi&mavi Yeni Üye Üye 16 Kasım 2009 #2 bence o laptopu bida rüyanda görceksin:laugh: cnm anladığında bi sığınma ewine gitsen cok ii olur😀
CaRiZmA Vip Melek Üye 16 Kasım 2009 #3 anlayinca ne yapacagini tahmin bile edemiyorum :zuha: ama iyi etmissin ohh ölürmüydü sanki az verse bööö😀
anlayinca ne yapacagini tahmin bile edemiyorum :zuha: ama iyi etmissin ohh ölürmüydü sanki az verse bööö😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 16 Kasım 2009 #4 iyi etmissin 😀 ama yinede dikkat et derim, sagligin acisindan
BİTTERİM Yeni Üye Üye 17 Kasım 2009 #6 dikkat canım bende de abi var bi inadı tuttumu tutar yatağın altına falan at sonrada bulmuş gibi yap işe yarar belki😀
dikkat canım bende de abi var bi inadı tuttumu tutar yatağın altına falan at sonrada bulmuş gibi yap işe yarar belki😀