Ebrar Banned 8 Ağustos 2008 #1 akıl verin anketi sevdigi kişiyi ailesini dinlemeyip alanlar durumlarınız nasıl bana kısacık yazın :u020:
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 8 Ağustos 2008 #2 Cevap: akıl verin anketi ben başlıyorum ablacım :minik:benim nişanlımı teyzesının kızı ile evlendiriceklerdi ne yaptı ne etti beni aldı:seker::seker:
Cevap: akıl verin anketi ben başlıyorum ablacım :minik:benim nişanlımı teyzesının kızı ile evlendiriceklerdi ne yaptı ne etti beni aldı:seker::seker:
Ebrar Banned 8 Ağustos 2008 #3 Cevap: akıl verin anketi canım şuan nasıl evliliginiz ankete cvplarsınız sevinirim hem buarada teşekkürler
Cevap: akıl verin anketi canım şuan nasıl evliliginiz ankete cvplarsınız sevinirim hem buarada teşekkürler
CaRiZmA Vip Melek Üye 8 Ağustos 2008 #4 Cevap: akıl verin anketi Hmm ben yazini oklumadan oyladim 😀 Pardon ikimizin aileside karsi cikmadi evlenmememize.........
Cevap: akıl verin anketi Hmm ben yazini oklumadan oyladim 😀 Pardon ikimizin aileside karsi cikmadi evlenmememize.........
selma sarıhan Yeni Üye Üye 13 Ağustos 2009 #5 bende katılmak istiyorum benim eşimi ailem hep erteliyodu dur işte dayısı köyden gelecek ,işte hiç çeyizi yok .yok dantelleri bitmedi falan gibi valla 18 doldu kaçtık 5 yıllık evliyim
bende katılmak istiyorum benim eşimi ailem hep erteliyodu dur işte dayısı köyden gelecek ,işte hiç çeyizi yok .yok dantelleri bitmedi falan gibi valla 18 doldu kaçtık 5 yıllık evliyim