BihteR Yeni Üye Üye 26 Şubat 2010 #21 B-ir şey war aramızda .. A-sla kaybetmeyeceğim onu .. R-otayı kaybetsem de yine benimlesin merak etme .. I-şıklar sönse de. Ş-öyle yakacağım kalbimin ışığını sen hiç , hiç merak etme.
B-ir şey war aramızda .. A-sla kaybetmeyeceğim onu .. R-otayı kaybetsem de yine benimlesin merak etme .. I-şıklar sönse de. Ş-öyle yakacağım kalbimin ışığını sen hiç , hiç merak etme.
$ul€ Yeni Üye Üye 26 Şubat 2010 #23 (Ş)éhrin en işLek aŞk köprüsünde (U)ğuLtuLar duyuyorum .. (L)ekesiz aşkLar arıyorum (E)ğer şimdi qelmezsen ; Ben qidiyorumm cnm çok güzel olmuş emeğine ve o güzel yüreğine sağlıkk benden +rep =)
(Ş)éhrin en işLek aŞk köprüsünde (U)ğuLtuLar duyuyorum .. (L)ekesiz aşkLar arıyorum (E)ğer şimdi qelmezsen ; Ben qidiyorumm cnm çok güzel olmuş emeğine ve o güzel yüreğine sağlıkk benden +rep =)
BihteR Yeni Üye Üye 1 Mart 2010 #25 ayya2344' Alıntı: çok güzel olmuş gerçekten başarılı.. teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Ne dmek =)
ayya2344' Alıntı: çok güzel olmuş gerçekten başarılı.. teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Ne dmek =)
BihteR Yeni Üye Üye 4 Mart 2010 #27 Cenne[T]-ul Meva' Alıntı: Cook GüZell oLmuus Caniim ellerine SagLiik Genişletmek için tıkla ... EywaLLah..
Cenne[T]-ul Meva' Alıntı: Cook GüZell oLmuus Caniim ellerine SagLiik Genişletmek için tıkla ... EywaLLah..
M Misafir Melek Forum Okuru 28 Ekim 2010 #28 beyza bi beyzada benim için yazarmısın güzel olsun cooook seviorum onu çünkü
BihteR Yeni Üye Üye 11 Aralık 2010 #29 B enim tek yaram sensin. E llerimin uzanamayacağı yerdesin.. Y asak bana gözlerin.. Z amana hep yeniğiz biz. A şkta hep el sallayan biz. Umarım beğenirsin tatlım 🙂
B enim tek yaram sensin. E llerimin uzanamayacağı yerdesin.. Y asak bana gözlerin.. Z amana hep yeniğiz biz. A şkta hep el sallayan biz. Umarım beğenirsin tatlım 🙂