Aldatılanlar Fun Club

gülüm tatlı melişim rabbim bir daha asla ama asla yaşatasın....canım allah nefsi şeytana uydurmasın..bu şeytan insanı dinden çıkartır..ama sana bir kardeş ve ya arkadaş tavsiyesi eğer affedip hayatına devam ediyorsan eskiyi unutup güvenmeye çalış.biliyorm çok ama çok zor ama bu senin için evladın varsa evladın için önemli...unutulmaz dersen evet unutulmaz ama unutmaya çalış...yaşamak için buna mecbursun..neden yaşamak için dedim biliyor musun çünkü yaşamak için rahat bir ruh lazım.ancak bu olayları düşündükçe ruhun rahat edemez!!
anliyorsun di mi beni?🙁

allah kimseye yaşatmasın arkadaşım...evet doğru söylüyorsun bence de yuva yıkanın yuvası olmaz..er geç o kadın da yaptığının cezasını çeker..ya hala anlamiyorum niye kadınlar evli bir erkekle bile bile beraber olurlar?nasıl bir mide var bunlarda?niye hemcinslerine bunu yapiyorlar?onlar da aslında aynı zamanda aldayılıyorlar ama beyin özürlü olduklarından anlamiyorlar.onlara aciyorum...erkeklere zaten söyleyecek lafım yok.kalmadı daha doğrusu.sadece bunu diyebilirim ALDATAN KENDİNİ ALDATIR...bu kadar

valla canım hiç anlamış değilim bu erkekler ne istiyolar etrafında 4 dönüyorum ilgiyse ilgi hersey ama olmadı mı olmuyoooooo:n028: