aldatılıyor muyum :(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kubur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence en iysi 1 2 günlüğüne hattını ondan iste ona haber vermeden bi gün buluştuğunuzda telefonunu elinden al hattının 1 2 gün sende kalmasını istediğini söyle en mantıklı çözüm bu canmm

Bence en iysi 1 2 günlüğüne hattını ondan iste ona haber vermeden bi gün buluştuğunuzda telefonunu elinden al hattının 1 2 gün sende kalmasını istediğini söyle en mantıklı çözüm bu canmm
canım bunu kendisi teklif etti zaten,ben de fatura detayının yeterli olacagını söyledi.bakalım detayını istettim dedi ama verecek mi görecez

ya eger kendisi öyle dediyse kesin getirir moralini bozma bence bosuna kuskuya düstün

canım benim bende cok arastırdım beni aldatıyormu diye sonunda ögrendim üzülen ben oldum
eger hattınız vodafone ise mesajı kime attıgını ögrenebilirsin ama bu görmeye hazırsan tabiki

canım benim bende cok arastırdım beni aldatıyormu diye sonunda ögrendim üzülen ben oldum
eger hattınız vodafone ise mesajı kime attıgını ögrenebilirsin ama bu görmeye hazırsan tabiki
yok canım onu hattı avea ama fatura detayını istetebiliyosun ordan da,böyle bi durum olunca o da aldatmadıgını kanıtlamak için arayıp istetti.kendisi istettiği için içim rahatladı acıkcası,ama yine de görecem,belki aldatmadı ama gerekirse baska seferede böyle bi durum olursa konuyu arastıracagımı bilsin diye hemen işin ucunu bırakmadım 😀

fena abartmişsin be güzel arkadasim..bence hemen gmnlünü al sevdiğinin.. gercekten seven ler böle ufak tefek seyleri takmazlar..sana iyi geceler dedi diye mesaj atamaz mı ki ..yazik etme askına..