ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 15 Temmuz 2008 #1 Allah ın Sormayacakları Allah sana, “nasıl bir arabanın sahibi olduğunu” sormayacaktır. Sana, “arabası olmayan kaç kişiyi taşıdın arabanda” diye soracaktır ? --------------------------------------------------------------------- Allah evinin nasıl olduğunu sormayacaktır. Evinde, “kaç misafir ağırladığını, kaç karnı açı doyurduğunu” soracaktır ? ----------------------------------------------------------------------- Allah, dolabında asılı olan “elbiselerinin sayısını” sormayacaktır. İhtiyacı olan “kaç insanı giydirdiğini” soracaktır ? ------------------------------------------------------------------------ Allah, “ne kadar para kazandığını” sormayacaktır. Ne kadarını “alın terinle kazandığını” soracaktır ? Ne kadarını “ihtiyacı olana verdiğini” soracaktır ? ------------------------------------------------------------------------- Allah, “hangi mesleği edindiğini“ sormayacaktır. İşini, “en doğru şekilde yapıp yapmadığını“ soracaktır ?
Allah sana, “nasıl bir arabanın sahibi olduğunu” sormayacaktır. Sana, “arabası olmayan kaç kişiyi taşıdın arabanda” diye soracaktır ? --------------------------------------------------------------------- Allah evinin nasıl olduğunu sormayacaktır. Evinde, “kaç misafir ağırladığını, kaç karnı açı doyurduğunu” soracaktır ? ----------------------------------------------------------------------- Allah, dolabında asılı olan “elbiselerinin sayısını” sormayacaktır. İhtiyacı olan “kaç insanı giydirdiğini” soracaktır ? ------------------------------------------------------------------------ Allah, “ne kadar para kazandığını” sormayacaktır. Ne kadarını “alın terinle kazandığını” soracaktır ? Ne kadarını “ihtiyacı olana verdiğini” soracaktır ? ------------------------------------------------------------------------- Allah, “hangi mesleği edindiğini“ sormayacaktır. İşini, “en doğru şekilde yapıp yapmadığını“ soracaktır ?
tuqqce Daimi Üye Üye 10 Mart 2010 #4 Doğru tabiki aldığımız malın ne anlamı var ki önemli olan insanlara bir şekilde yardım edebilmektir
$ul€ Yeni Üye Üye 10 Mart 2010 #5 doğru diyosun canım... bu dünyaya kanıp kendini unutan insanlara önemle duyrulur