SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 14 Aralık 2007 #21 Ce: altaki üyeye sor hımm du bi düşünem la biz kaç kardeştikki aha hatırladım 2 tane kardeşim var şiiii alttaki en son ne zaman bi yerini kestin (allah korusun bidakine)
Ce: altaki üyeye sor hımm du bi düşünem la biz kaç kardeştikki aha hatırladım 2 tane kardeşim var şiiii alttaki en son ne zaman bi yerini kestin (allah korusun bidakine)
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 15 Aralık 2007 #22 Ce: altaki üyeye sor hatirlamiyorum hic baya oldu herhalde... hey alttaki en son ne zaman agladin???
almira Yeni Üye Üye 16 Aralık 2007 #23 Ce: altaki üyeye sor nokıa kullanıyorum alttaki hangi hat kullanıyorsun
almira Yeni Üye Üye 16 Aralık 2007 #25 Ce: altaki üyeye sor bu akşam ağladım alttakii cemoşu nasıl biliyon
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 16 Aralık 2007 #26 Ce: altaki üyeye sor Iyi biliyom 🙂 Alltaki kördügümün nasil biliyon?????
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 16 Aralık 2007 #27 Ce: altaki üyeye sor çok çalışkan biliyom la bune ölünün arkasından nasıl biliyonuz der gibi tövbe tövbe şiiiii aşadaki en son ne zaman cır cır oldun (hah)
Ce: altaki üyeye sor çok çalışkan biliyom la bune ölünün arkasından nasıl biliyonuz der gibi tövbe tövbe şiiiii aşadaki en son ne zaman cır cır oldun (hah)
almira Yeni Üye Üye 16 Aralık 2007 #28 Ce: altaki üyeye sor hatırlamıyom ama cırcır olmak için neler varmezdimm...alttakii bayramlık ne aldın
Ce: altaki üyeye sor hatırlamıyom ama cırcır olmak için neler varmezdimm...alttakii bayramlık ne aldın
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 20 Aralık 2007 #29 Ce: altaki üyeye sor pantolon allttaki en son ne zaman tatli yedin???
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 24 Aralık 2007 #30 Ce: altaki üyeye sor geçen gün yemiştim la benim datlı yimem meşurdurda (anlayan anladı tabe) şiiii altakki he he sana diyom ne bakıyon sağa sola en son ne zaman kavga ettin
Ce: altaki üyeye sor geçen gün yemiştim la benim datlı yimem meşurdurda (anlayan anladı tabe) şiiii altakki he he sana diyom ne bakıyon sağa sola en son ne zaman kavga ettin