KeLeBeK's Daimi Üye Üye 27 Aralık 2010 #1 Anahtar Kolyeler Çok eskiden beri bilinen anahtar kolyelerin modası geçmiyor ve geçeceğede benzemiyor.Üstelik farklı tasarımlarıyla da beğeni kazanıyor.Kalbin anahtarı şeklinde nitelendirilen bu kolyeleri sizler için paylaşmak istiyorum bayanlar umarım beğenirsiniz
Çok eskiden beri bilinen anahtar kolyelerin modası geçmiyor ve geçeceğede benzemiyor.Üstelik farklı tasarımlarıyla da beğeni kazanıyor.Kalbin anahtarı şeklinde nitelendirilen bu kolyeleri sizler için paylaşmak istiyorum bayanlar umarım beğenirsiniz
eficixmM Yeni Üye Üye 4 Ocak 2011 #4 bu zmna kadar takmadım bundan sorada takmm galıba hiç tarzım degıl emegıne saglık
M Misafir Forum Okuru 10 Ocak 2011 #6 Ben imitasyon takılar takamıyorum malesef😕 Alerji yapıyor bende. Gümüş ve yeşil altın takılar kullanıyorum 🙂 Anlamıda eklenince çok hoş olmuş bu kolyeler, paylaşım için tşkler tatlım 🙂
Ben imitasyon takılar takamıyorum malesef😕 Alerji yapıyor bende. Gümüş ve yeşil altın takılar kullanıyorum 🙂 Anlamıda eklenince çok hoş olmuş bu kolyeler, paylaşım için tşkler tatlım 🙂