1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    31.473
    Beğenilen Mesajlar:
    2.303
    Ödül Puanları:
    113

    andoloz çorbası

    Konu, 'Çorbalar' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    andoloz çorba andoloz çorbası corbasi 2 çorba kaşığı haşlanmış pirinç
    1 çorba kaşığı margarin
    2 çorba kaşığı un
    1 çorba kaşığı salça
    1 tutam maydanoz
    tuz
    karabiber


    HAZIRLANIŞI Tencereye margarini koyup eritin. Unu ilave ederek bir süre kavurun, salçayı ekleyerek karıştırmaya devam edin. 5 bardak su katıp kaynatın. Kaynayan suyun içine haşlanmış pirinci, tuzu, karabiberi ve kıyılmış maydanozu ilave ederek karıştırın.



     
andoloz çorbası konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Andaloz Çorbası

    Andaloz Çorbası

    Malzemeler 2 çorba kaşığı haşlanmış pirinç 1 çorba kaşığı margarin 2 çorba kaşığı un 1 çorba kaşığı salça 1 tutam maydanoz tuz karabiber Tencereye margarini koyup eritin. Unu ilave ederek bir süre kavurun, salçayı ekleyerek karıştırmaya devam edin. 5 bardak su katıp kaynatın. Kaynayan suyun içine haşlanmış pirinci, tuzu, karabiberi ve kıyılmış maydanozu ilave ederek karıştırın. AFIYET...
  2. Düğün Çorbası

    Düğün Çorbası

    Malzemeler : Yarım kilo gerdan kuzu eti 1.5 litre su Yarım su bardağı un Yarım su bardağı su Yarım limon suyu 100 gr margarin Tuz, kırmızıbiber Hazırlanışı: Kuzu etini 1.5 litre suda biraz tuz ilave ederek haşlayın. Su kaynarken üzerinde oluşan köpüğü delikli kepçe ile alıp atın. Daha sonra bu etleri haşladığınız sudan çıkartıp parçalayın. Eti haşladığınız suyu bir süzgeç...
  3. şikemperver çorbası

    şikemperver çorbası

    Malzemeler -8 su bardağı et suyu (veya tavuk suyu) -2 çorba kaşığı margarin -1 küçük boy soğan (küçük kıyılmış) -1 havuç (tavla zarı büyüklüğünde doğranmış) -2 adet patates (tavla zarı büyüklüğünde davranmış) -1 kabak (küçük doğranmış) veya 1/4 küçük boy lahana (bir taşım haşlanmış ve küçük doğranmış) -75 gr (6 çorba kaşığı) kesme küçük makarna, -3 orta boy domates (küçük doğranmış)...
  4. Havuç Çorbası

    Havuç Çorbası

    Havuç ÇorbasıMalzemeler; 2 adet havuç (rendelenmiş) 2 yemek kaşığı un 1 su bardağı süt 4 su bardağı su Tuz, karabiber Zeytinyağı, maydanoz Yapılışı; Tencerenize zeytinyağını ve rendelenmiş havucu koyarak soteleyin. Üzerine unu ekleyerek kavurun. Tencereye önce sütü sonra suyu ekleyin. Tuz ve karabiberi koyun kaynatın. Piştikten sonra maydanoz ile süsleyerek servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun…...
  5. Çoban Çorbası

    Çoban Çorbası

    İÇİNDEKİLER 100 gr siyah fasulye 200 gr Amerikan pirinci 1,5 lt tavuk suyu 1 adet soğan 2 yemek kaşığı öğütülmüş fesleğen 1 yemek kaşığı karabiber ½ yemek kaşığı kimyon 1 yemek kaşığı sarımsak tuzu 1/8 yemek kaşığı öğütülmüş zencefil 1 defne yaprağı Süslemek için yeşil soğan HAZIRLANIŞI Fasulyeleri yıkayın ve orta boy bir tencerede tavuk suyu ve baharatlarla karıştırın....

Sayfayı Paylaş