A ahueda Aktif Üye Üye 8 Kasım 2011 #11 Hani derler ya ben sensiz yasayamam diye , iste ben onlardan degilim. ben sensiz de yasarim , ama seninle bir baska yasarim....
Hani derler ya ben sensiz yasayamam diye , iste ben onlardan degilim. ben sensiz de yasarim , ama seninle bir baska yasarim....
A ahueda Aktif Üye Üye 8 Kasım 2011 #12 Yüreginde öyle bir umut tasiki onu senden kimse almasin, kalbin öyle bir sevgiyle dolsunki isteyen degil hak eden alsin...
Yüreginde öyle bir umut tasiki onu senden kimse almasin, kalbin öyle bir sevgiyle dolsunki isteyen degil hak eden alsin...
A ahueda Aktif Üye Üye 8 Kasım 2011 #13 Bayramlik agizlarini acmaya hazirlananlar yasadiniz 4 gün sizin 😀
A ahueda Aktif Üye Üye 8 Kasım 2011 #14 Basimiz toprak, sonumuz toprak... mühim olan arada camurlasmadan yasamak...!
A ahueda Aktif Üye Üye 8 Kasım 2011 #15 Hz. Ali´ye sormuslar. Bayram nedir..? Buyurmus ki: Günahsiz gecen her gündür...! Öyleyse her günümüz bayram olsun INSALLAH
Hz. Ali´ye sormuslar. Bayram nedir..? Buyurmus ki: Günahsiz gecen her gündür...! Öyleyse her günümüz bayram olsun INSALLAH
A ahueda Aktif Üye Üye 8 Kasım 2011 #16 Ey sevgili bir gün birbirimize bayram olursak; Sen bana seker ol, Ben seni yaradana KURBAN olayim..!!!
Ey sevgili bir gün birbirimize bayram olursak; Sen bana seker ol, Ben seni yaradana KURBAN olayim..!!!
A ahueda Aktif Üye Üye 8 Kasım 2011 #17 Sanki ben teknik servisim... nerde bütün ariza tipler, hep bana geliyo🙂
A ahueda Aktif Üye Üye 8 Kasım 2011 #18 Her ne kadar gecmisimizdeki acilar büyük olsada, yarina bakan umutlarimiz inancli güclü ve dünden daha büyük olmali...!!!
Her ne kadar gecmisimizdeki acilar büyük olsada, yarina bakan umutlarimiz inancli güclü ve dünden daha büyük olmali...!!!
A ahueda Aktif Üye Üye 8 Kasım 2011 #19 "iman etmedikce cennete giremezsiniz, Birbirinizi Sevmedikce de iman etmis olmazsiniz." (Hz. MUhammed (S.A.V))
"iman etmedikce cennete giremezsiniz, Birbirinizi Sevmedikce de iman etmis olmazsiniz." (Hz. MUhammed (S.A.V))
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 23 Kasım 2011 #20 Dünyada iki tane sıcak vardır; Güneşin sıcaklığı önce çok sıcaktır,akşama normale döner.Paranın sıcaklığı her zaman aynıdır,değişmez,onun seni değiştirmesine izin verme inadına yaşamak güzel.
Dünyada iki tane sıcak vardır; Güneşin sıcaklığı önce çok sıcaktır,akşama normale döner.Paranın sıcaklığı her zaman aynıdır,değişmez,onun seni değiştirmesine izin verme inadına yaşamak güzel.