antalya pedodontist pedodontist antalya cocuk dişcisi pedodonti pedodonti arkadaşlar oğlumun üst dişleri çürümeye başladı burası küçük bi yer normal diş hekimine götürdüm ve biberon çürüğü olduğunu söyledi ve yapılcak bişey yok dedi
internette araştırdım ve tedavi edilebilirmiş ki edilmezse ilerde ağrı yaparmış onun için bi de çocuk pedodontislere göstermek istiyom ama bana en yakın antalya var orda hastanelerde çocuk diş hekimi var mı bilen varsa bi yardım ederseniz sevinirim
Gül çok doğru bir karar vermişsin canım.Sakın ihmal etme.Benim kızımında aynı sorunu vardı.Ordu da gösterdik bir şey yapılmaz dediler.Samsun da fakülteye götürdüğümde ise geç bile kalmışsınız dediler.5yaşındaki bir çocuğa gerekli tüm tedaviler yapıldı.Zor ve oyalayıcı bir dönem.Bizde oldukça uzun sürdü apereyler,teller falan.kızım 17 yaşında şu an.Geçen sene tellerden kurtuldu ve inci gibi dişleri var artık..
Canım benim kızımda süt dişleri tamamlandıktan hemen sonra başladı çürümeler..Hemen hemen ikibuçuk yaşındayken...Çocuğun gelişimini çok kötü etkiliyor.Ne yap et göster dr a..