B Butterrfly Yeni Üye Üye 14 Ocak 2011 #1 Aranıza benide alırmısınıız :) Meraba arkadaslar istanbuldan tuba ben yasım 19. ben olmadan olmaz dedim ve geldim 🙂))
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 14 Ocak 2011 #2 Aramıza hoşgeldin canım keyifli forumlar bol ve faydalı paylaşımlar dileklerimle🙂
I izmitli Yeni Üye Üye 14 Ocak 2011 #5 meraba izmittenben yeni üyeyim benide aranıza kabul ederseniz sevinirim siteye tesadüfn girdim 3 çocuk annesi yim 44 yaşındayıminş güzel arkadaşlıklar güzel şeyler paylaşırız güzel dostluklar olur
meraba izmittenben yeni üyeyim benide aranıza kabul ederseniz sevinirim siteye tesadüfn girdim 3 çocuk annesi yim 44 yaşındayıminş güzel arkadaşlıklar güzel şeyler paylaşırız güzel dostluklar olur
elif_ecrin Hamiş Melek 15 Ocak 2011 #6 Butterrfly ve izmitli hoşgeldiniz bende yeni geldim inşallah güzel şeyler öğrenir güzel dostluklar kazanırız.....
Butterrfly ve izmitli hoşgeldiniz bende yeni geldim inşallah güzel şeyler öğrenir güzel dostluklar kazanırız.....
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 16 Ocak 2011 #7 iyi yapmışın canım aramıza gelmekle kalıcı olman dileğiyle keyifli forumlar dilerim tatlım
B Butterrfly Yeni Üye Üye 16 Ocak 2011 #8 cok tesekkur ederim aynı sekilde umarım guzel dostluklar kurarız🙂)